Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragos Ciuparu, fost sef al Cercetarii: Riscul laserului de la Magurele e sa nu atraga cercetatori. Cine ar alege o tara in care se practica nesanctionarea abaterilor etice grave?

Hotnews Hotnews,
 Dragos Ciuparu, fost sef al Cercetarii: Riscul laserului de la Magurele e sa nu atraga cercetatori. Cine ar alege o tara in care se practica nesanctionarea abaterilor etice grave?

Laserul de la Magurele risca sa nu atraga cercetatori deloc, a avertizat fostul sef al Cercetarii din Romania, Dragos Ciuparu. Intr-un interviu acordat emisiunii Sound of Science pe GoldFM, Ciuparu a intrebat: ce cercetator ar alege sa se duca sa lucreze intr-o tara in care prim-ministrul nu este sanctionat si este lasat sa arunce la gunoi un titlu pe care altfel l-a obtinut fraudulos dupa parerea Comisiei de Etica a Universitatii Bucuresti?. continuă pe Hotnews

Fost sef SRI: Nu este un moment de concluzii, s-ar putea sa mai apara nebuni in Franta

Costin Georgescu, fost sef al SRI, a explicat ca evenimentele sunt departe de a se fi terminat. Nu este un moment de concluzii, inca nu s-au incheiat zilele si s-ar putea sa mai apara nebuni in.

RETINERE. Ofiter SRI de la Antitero spala bani si facea trafic de influenta pentru un libanez. Arabul era ajutat si de un fost sef din Parchetul General, arestat in alt dosar

Daniel Dragomir, in calitate de ofiter SRI de la diviziunea Antitero, i-a pretins bani unui libanezului Rami Ghaziri pentru a-l proteja de lege. Colonelul antitero si sotia sa au primit peste 460. 000 de euro, banii fiind disimulati intr-o prin infiintarea unei societati comerciale. Denuntul a fost facut de libenez, arestat preventiv in scandalul Avicola Crevedia .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )