Libnet.ro
UNICEF

01:05

RETINERE. Ofiter SRI de la Antitero spala bani si facea trafic de influenta pentru un libanez. Arabul era ajutat si de un fost sef din Parchetul General, arestat in alt dosar

România Liberă România Liberă,
RETINERE. Ofiter SRI de la Antitero spala bani si facea trafic de influenta pentru un libanez. Arabul era ajutat si de un fost sef din Parchetul General, arestat in alt dosar

Daniel Dragomir, in calitate de ofiter SRI de la diviziunea Antitero, i-a pretins bani unui libanezului Rami Ghaziri pentru a-l proteja de lege. Colonelul antitero si sotia sa au primit peste 460. 000 de euro, banii fiind disimulati intr-o prin infiintarea unei societati comerciale. Denuntul a fost facut de libenez, arestat preventiv in scandalul Avicola Crevedia . continuă pe România Liberă

DNA a retinut un fost ofiter SRI de la Prevenirea Teorismului, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Fostul sef din SRI ar fi primit spaga de 2 milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie l-a retinut luni pentru 24 de ore pe locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Potrivit procurorilor DNA, in perioada octombrie 2012 - octombrie 2013, Daniel Dragomir, care indeplinea la acea vreme functia de sef grupare sectoare informativ-operative in Directia Generala de Prevenire si Combatere Terorism din cadrul SRI, a pretins si, ulterior, a primit de la un martor denuntator, administrator al unor societati comerciale, suma totala de 2. 353,32 lei, echivalent a 462. 567,61 euro. Dragomir a pretins aceasta suma pentru a-si folosi influenta asupra unor functionari publici din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara pentru oprirea unor controale fiscale.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme, pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme. El i-a cerut acestuia sa intervina la functionari din Ministerul Finantelor,.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua mil. lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme, pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara, in vederea opririi unor.

Fost ofiter SRI, retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani

Procurorii militari ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut astazi pentru 24 de ore pe locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI), acuzat de trafic de influenta si spalare a banilor.

Fost ofiter SRI retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI) Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme, pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara, in vederea opririi unor controale sau pentru rambursari de TVA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )