Libnet.ro
UNICEF

16:15

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Primele doua saptamani din februarie vor fi complicate (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Primele doua saptamani din februarie vor fi complicate (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca urmatoarele doua saptamani de campanie vor fi dificile, dat fiind ca numarul. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, despre platforma de vaccinare: in cursul zilei de ieri erau peste 30.000 de persoane pe secunda care accesau platforma

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a vorbit, joi, pentruB1 TV, despre problemele platformei de vaccinare. Platforma, din punct de vedere tehnic, nu.

Valeriu Gheorghita, despre platforma de vaccinare: Miercuri erau peste 30.000 de persoane pe secunda care accesau platforma

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a vorbit, joi, pentruB1 TV, despre problemele platformei de vaccinare. Platforma, din punct de vedere tehnic, nu.

Valeriu Gheorghita, despre cozile la centrele de vaccinare: Tine si de cultura noastra de a ne prezenta mai devreme. Sa incercam sa respectam programarile (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a insistat ca persoanele ce trebuie sa se vaccineze sa nu se prezinte la centrul de vaccinare cu mult inainte de ora programata.

Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a negat informatiile potrivit carora ar exista tensiuni intre el si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si sustine ca.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea la serviciu a persoanelor care deservesc activitati esentiale: E si aceasta posibilitate, dar resursa umana e limitata. Cei vulnerabili au prioritate (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca este posibil ca unele persoane, cele care deservesc activitati esentiale, sa fie vacciante la locul de mu.

Valeriu Gheorghita, despre relatia cu Vlad Voiculescu: Din punct de vedere institutional, lucrurile se desfasoara in conditii normale, avem o colaborare foarte buna (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National pentru vaccinarea impotriva COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu au existat tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, ci doar.

Dr. Valeriu Gheorghita, detalii despre campania de vaccinare. Ce reguli trebuie respectate si cum procedam daca ziua rapelului nu este comunicata automat

Romanii care vor sa se vaccineze trebuie sa se prezinte cu maxim 30 de minute inainte de data la care au fost programati pentru a primi prima doza, pentru a evita crearea aglomeratiei la centrul de vaccinare, a declarat cooordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita. Medicul militar a dat detalii si despre cum se pot rezolva eventualele erori ale sistemului informatic.

Cum ar putea sa fie vaccinate persoanele care nu se pot deplasa pentru a nu se pierde doze de vaccin. Explicatiile medicului Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a vorbit, la TVR, despre posibilitatea ca persoanele carenu se pot mergela centrele de vaccinare sa primeasca doza impreuna cu persoanele.

Pot sa programez rapelul la vaccinul anti-Covid in alta localitate? Raspunsul lui Valeriu Gheorghita

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a precizat modalitatea in care romanii se pot programa pentru a doua doza de vaccin, asa numitul rapel. El a precizat ca sunt situatii.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Romania are contractate suficiente doze de vaccin. Din trimestrul al doilea, numarul de doze livrate va creste semnificativ Cum se pot programa bolnavii cronici care nu apar pe platforma

299 de centre de vaccinare au fost deschise in Romania in a doua etapa a campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat marti Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei, intr-o conferinta de presa. Valeriu Gheorghita a explicat si cum se pot programa la vaccinare bolnavii cronici carora nu li se permite inscrierea prin platforma online, deoarece, in mod inexplicabil, nu figureaza in baza de date: prin medicul de familie sau medicul curant care valideaza direct acea persoana, fara sa mai fie nevoie de interogarea bazei de date a Casei de Asigurari de Sanatate, sau prin serviciul de call center.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )