Libnet.ro
UNICEF

17:00

Valeriu Zgonea contesta excluderea din PSD

Antena3 Antena3,
Valeriu Zgonea contesta excluderea din PSD

Valeriu Zgonea contesta excluderea din PSD. Acum, ca a trecut Saptamana Patimilor si am petrecut in familie Sfintele sarbatori de Pasti, e momentul sa nu uitam de valori, inclusiv in politica. Legalitatea e. continuă pe Antena3

Zgonea, dupa excluderea din PSD: Maine-poimanie si presedintele de partid poate fi dat afara daca are o alta opinie decat cea a Comitetului Executiv National (VIDEO)

UPDATE: Valeriu Zgonea a sustinut ca a vrut sa arate cat de greu poate ajunge o persoana intr-o functie de conducere intr-un partid, dar cat de usor poate fi aceeasi persoana exclusa.

Valeriu Zgonea cere explicatii oficiale privind excluderea sa din PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca asteapta sa primeasca un document de la conducerea PSD, care sa explice cum poate fi sanctionata libertatea de expresie in 2016 intr-un partid democratic in Romania.

PSD a demarat procedura de inlocuire a lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor

Grupul deputatilor PSD a decis, marti, in unanimitate, demararea procedurilor de revocare a lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat secretarul general al PSD, Marian Neacsu.

inca o lovitura pentru Valeriu Zgonea. Grupul PSD cere revocarea lui de la sefia Camerei Deputatilor

Grupul PSD cere revocarea lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor. Deputatii PSD au decis marti, intr-o sedinta de grup parlamentar, sa solicite oficial revocarea din functia de presedinte.

Deputatii social-democrati i-au retras sprijinul lui Valeriu Zgonea

Deputatii social-democrati au hotarat sa-i retraga sprijinul lui Valeriu Zgonea, informeaza B1 TV. Astfel, la urmatoarea sedinta a Biroului Permanent va fi depusa o solicitare pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )