Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre urmarirea penala a premierului: Victor Ponta nu ar trebui sa traga ponoasele intrucat el a executat o cariera politica ca la carte. Asta a fost misiunea lui (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre urmarirea penala a premierului: Victor Ponta nu ar trebui sa traga ponoasele intrucat el a executat o cariera politica ca la carte. Asta a fost misiunea lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul premierului Victor Ponta - e o premiera in executivul romanesc ca un premier in exercitiu sa fie urmarit penal, e o situatie care nu mai. continuă pe B1

Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Presa internationala relateaza, vineri, despre urmarirea penala a premierului Romaniei, Victor Ponta, suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si conflict de interese.

Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

Proteste in care oamenii cer demisia premierului Victor Ponta se desfasoara, vineri, in Bucuresti si Cluj, dupa ce premierul Victor Ponta a fost citat la DNA in dosarul in care este implicat si senatorul PSD.

Robert Cazanciuc: Am fost surprins de acuzatiile aduse premierului Victor Ponta

Procurorii au cerut Camerei Deputatilor un aviz pentru a putea incepe urmarirea penala impotriva lui Victor Ponta si pentru conflict de interese, avand in vedere ca, in calitate de premier, l-a numit pe Dan .

Radu Banciu, despre cazul lui Wigler Solomon, consilierul lui Sorin Oprescu: De la cel mai mic butic, pana la marele hipermarket, cu totii dau o spaga uluitoare, pentru ca oamenii astia care au un pic de influenta numai asta stiu sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul consilierului persoanl al primarului Sorin Oprescu, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenta.

Radu Banciu, despre primarii care raman in functie chiar daca sunt condamnati: Asta inseamna ca votul cetateanului este o ilegalitate pentru ca degeaba te duci sa votezi. Eu nu cred ca cetatenii ar putea sa se duca sa voteze numai infractori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre noua lege care prevede faptul ca un primar este condamnat la inchisoare cu executare sau nu isi poate exercita functia timp de 90 de zile.

Radu Banciu, despre Sova, aparat de mir si de zidul pesedist: E adevarat ca are fata de martir. Va fi de aici inainte o emblema a luptei impotriva coruptiei. Dan Sova va ajunge si pe copertile cartilor de istorie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre norocul lui Dan Sova care a fost salvat din nou de colegii sai parlamentari de la arest - de mila a avut parte Dan Sova, salvat de Beciul Domnesc.

Presedintele Klaus Iohannis, de la ora 21.00, despre intalnirea de la Cotroceni avuta cu Victor Ponta

Postul public de televiziune va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

Mihai Voicu: Cer demisia imediata a premierului Victor Ponta pentru a evita intrarea tarii intr-o criza politica profunda

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, ii cere lui Victor Ponta demisia imediata din functia de prim-ministru pentru a evita intarea tarii intr-o criza politica profunda, informeaza Agerpres. Dupa ce.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

DNA cere Camerei Deputatilor avizul pentru urmarirea penala a lui Ponta pentru conflict de interese

Procurorul sef al DNA a sesizat Camera Deputatilor cerand avizarea urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese, avand in vedere ca, in calitate de premier, l-a numit pe Dan Sova in functia de ministru, in conditiile in care in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )