Libnet.ro
UNICEF

01:06

Valoarea celor mai mari 50 de branduri romanesti a crescut cu 17% fata de anul trecut

România Liberă România Liberă,
Valoarea celor mai mari 50 de branduri romanesti a crescut cu 17% fata de anul trecut

Valoarea combinata a celor mai valoroase 50 de branduri romanesti a crescut cu 17% fata de anul trec. continuă pe România Liberă

Companiile care invart cei mai multi bani in piata. in care ai incredere?

Brandurile straine domina piata locala, dar avem si noi branduri romanesti puternice, a caror valoare creste de la an la an. Ce s-a schimbat anul acesta? Valoarea celor mai puternice 10.

Simona Halep, pe locul 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are, de fapt, romanca

Simona Halep a ajuns sa castige foarte mult din meciurile de tenis. Iubita sportiva a ajuns in top 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are romanca? Simona Halep a fost cea care a castigat cei mai multi bani, in anul 2018, din circuitul profesionist feminin de tenis, fiind recompensata atunci cu suma [] .

Piata cosmeticelor se restructureaza: unul dintre cei mai mari producatori vrea sa vanda centrul de distributie din Romania

Unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de cosmetice a anuntat ca vrea sa vanda centrul de distributie pe care-l detine in Chiajna.

Topul brandurilor din Romania: Dacia se mentine lider suprem. Rasturnari de situatie pentru BCR si TVR

Valoarea totala a celor mai mari 50 de branduri din Romania a atins 5 miliarde de euro. Dacia isi pastreaza pozitia de top, au avut loc schimbari importante in top 10, sase branduri au intrat in clasamentul general pentru prima oara in acest an, iar brandurile detinute de stat au o tendinta accentuata de scadere, pierzand valoare si coborand in clasament.

TOP Branduri romanesti 2019: Cat valoreaza marcile Dacia, Banca Transilvania sau Dedeman

Dacia este cel mai valoros brand romanesc, Banca Transilvania conduce clasamentul pe Romania in randul marcilor bancare, iar Dedeman este cel mai valoros brand detinut 100% de romani, potrivit topului BrandFinance 2019, publicat joi.

Gamerii fac pana la 50.000 $ pe ora din jocuri video transmise live: Topul celor mai populari gameri de pe Twitch

Serviciul de streaming live a continutului video legat de jocuri video a Amazon 8213; Twitch 8213; a devenit una dintre cele mai importante platforme din industrie. Sumele de bani implicate sunt surprinzatoare: cei mai buni gameri profesionisti fac pana si 50. 000 de dolari pe ora.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )