Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vanzari mai bune ca niciodata de Cyber Monday. Marii comercianti anunta cifre record

Hotnews Hotnews,
Vanzari mai bune ca niciodata de Cyber Monday. Marii comercianti anunta cifre record

Prima zi de luni dupa Ziua Recunostintei din Statele Unite, Cyber Monday, cum este cunoscuta la nivel international, a adus comerciantilor vanzari record in acest an. In ziua cu unele din cele mai mari reduceri din an la produsele cumparate direct de pe Internet, s-au vandut foarte bine mai ales telefoanele mobile. continuă pe Hotnews

Cyber Monday aduce retailerilor online vanzari si de 1,5 MLD. $

Vanzarile din cea mai importanta zi pentru retailerii online din SUA, Cyber Monday, ar putea creste cu 20% fata de anul trecut, la peste 1,5 miliarde de dolari, potrivit firmei de cercetare ComScore, citata de MarketWatch, preluata si data publicitatii.

De Black Friday americanii au cheltuit 60 de MILIARDE de dolari. De Cyber Monday, doar doua

Doua miliarde de dolari! Atat au cheltuit americanii ieri de Cyber Monday, o zi dedicata cumparaturilor online. De aceasta data, oamenii nu s-au mai imbulzit in magazine ci au intrat pe site-urile de.

Business Report: Aveti datorii prea mari la Fisc? Vi le puteti esalona pe sapte ani; Topul ansamblurilor rezidentiale cu cele mai bune randamente din chirii; Mark Mobius: Bursa din Romania, prea mica pentru companiile private; Ce se intampla daca magazine

Traicu: Instanta a suspendat executarea silita a activelor Oltchim. Ieri, secretarul de stat in Ministerul Economiei, Rodin Traicu. Decizia va sosi in scris la. ePatrol, masina de politie din anul 2025. Salonul Auto de la Los Angeles nu este doar locul unde vor fi vazute cele mai noi modele ale companiilor auto. Pentru a noua.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )