Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vanzarile de masini noi in UE dau semne clare de revenire - Toate pietele mari sunt pe plus la trei luni

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile de masini noi in UE dau semne clare de revenire - Toate pietele mari sunt pe plus la trei luni

Inmatricularile de masini noi in Uniunea Europeana au crescut cu 8% in primul trimestru, iar cateva piete mari, cum ar fi Marea Britanie, au avansat cu peste 10%, semn ca lucrurile incep sa se imbunatateasca, arata datele ACEA. Dacia a fost brandul cu cea mai mare crestere in primul trimestru 43%), iar dintre marcile de volum, Ford a crescut cel mai puternic, cu 13%. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Ucraina: Rebelii nu dau semne ca cedeaza, desi ultimatumul dat de guvern a expirat

Ultimatumul dat de guvernul ucrainean separatistilor pro-rusi de a preda armele si a incheia ocuparea cladirilor guvernamentale din orasul Slaviansk est) a expirat luni dimineata, insa rebelii nu dau semne ca cedeaza, relateaza Reuters. Urmareste LIVETEXT desfasurarea evenimentelor din Ucraina.

LIVE TEXT / FOTO / VIDEO Ucraina: Rebelii nu dau semne ca cedeaza, desi ultimatumul dat de guvern a expirat

Ultimatumul dat de guvernul ucrainean separatistilor pro-rusi de a preda armele si a incheia ocuparea cladirilor guvernamentale din orasul Slaviansk est) a expirat luni dimineata, insa rebelii nu dau semne ca cedeaza, relateaza Reuters. Urmareste LIVETEXT desfasurarea evenimentelor din UcrainaOra 11. 50 Turcinov spune ca va incepe o operatiune anti-terorista impreuna cu armata, iar regiunea Donbas va fi stabilizata curand. Ora 10:45 Scolile si gradinitele sunt inchise luni in Slaviansk, iar mare parte din locuitorii orasului stau in casa. Ora 10. 20: Secretarul-general NATO, Anders Fogh Rasmussen: Rusia duce un razboi propagandistic in Ucraina si se comporta precum un adversar al NATO. Ora 10. 10: SUA: Rusia foloseste aceleasi tactici in orasele din est ca si in Crimeea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )