Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vanzarile Volkswagen au depasit, pentru prima oara, 7 milioane de vehicule

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile Volkswagen au depasit, pentru prima oara, 7 milioane de vehicule

Vanzarile Volkswagen au depasit pentru prima oara, la noua luni, nivelul de 7 milioane de vehicule, sustinute de cererea din China, care a compensat declinul din Europa, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Franta: Frontul National, partid de extrema dreapta, se afla pentru prima oara pe primul loc in sondajele de opinie pentru euro-parlamentare

Partidul dreptei radicale Frontul National din Franta se afla pentru prima oara pe primul loc in preferintele alegatorilor, in scrutinul pentru alegerile europene, potrivit unui sondaj de opinie realizat de institutul Ifop pentru Le Nouvel Observateur.

Pentru prima oara, Banca Centrala a Statelor Unite va fi condusa de o femeie

Pentru prima oara, Banca Centrala a Statelor Unite va fi condusa de o femeie. Janet Yellen, in varsta de 67 de ani, a fost desemnata de Barack Obama la sefia Rezervei Federale Fed), unde este, acum,.

Vanzarile Volkswagen cresc exponential. Producatorul vrea sa devanseze General Motors si Toyota pana in 2018

Vanzarile Volkswagen au depasit pentru prima oara, la noua luni, nivelul de 7 milioane de vehicule, sustinute de cererea din China care a compensat declinul din Europa, transmite Bloomberg, conform.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )