Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vasile Blaga, audiat la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vasile Blaga, audiat la DNA

ACTUALIZARE 13:33 Vasile Blaga: Nu am fost implicat in numirea membrilor ANRP Vasile Blaga a declarat astazi, dupa ce a fost audiat de procurorii DNA intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie la ANRP, ca nu a fost implicat in numirea membrilor comisiei de la nivelul ANRP. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Blaga, audiat la DNA

ACTUALIZARE 13:33 Vasile Blaga: Nu am fost implicat in numirea membrilor ANRP Vasile Blaga a declarat astazi, dupa ce a fost audiat de procurorii DNA intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie la ANRP, ca nu a fost implicat in numirea membrilor comisiei de la nivelul ANRP.

Vasile Blaga, audiat la DNA ca martor intr-un dosar inregistrat in 2015 (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga a fost chemat joi la DNA pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar inregistrat in 2015. Am fost citat in calitate de martor int.

Vasile Blaga, audiat la DNA intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie la ANRP: Am fost intrebat cum s-au facut numiri

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a ajuns in urma cu putin timp la DNA. Stire in curs de actualizare.

Copresedintele PNL Vasile Blaga, la DNA

Copresedintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar privind fapte de coruptie, transmit televiziunile de stiri.

Vasile Blaga, chemat la DNA

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a ajuns in urma cu putin timp la DNA. Stire in curs de actualizare.

Vasile Blaga, copresedinte PNL, audiat la DNA, intr-un dosar ANRP

UPDATE: Eu nu am date despre ce s-a intamplat la ANRP, ma surprinde de vreo doi ani situatia, a declarat Vasile Blaga, aratand ca a dat explicatii intr-un dosar de abuz in serviciu privind despagubirile de la ANRP.

Vasile Blaga, copresedinte PNL, s-a prezentat la DNA

Copresedintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat joi pentru a fi audiat la Directia Nationala Anticoruptie.

Vasile Blaga este audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Vasile Blaga a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde este audiat in calitate de martor intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie legate de retrocedari ilegale faucte de ANRP, conform Mediafax.

Vasile Blaga il critica pe Nicusor Dan

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, marti, atitudinea lui Nicusor Dan fata de PNL, afirmand ca acesta s-a comportat nu cu foarte mult respect fata de membrii PNL pe care i-a pus pe toti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )