Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vasile Blaga: Candidez la Timis, este posibil ca Elena Udrea sa candideze la Neamt

B1 B1,
Vasile Blaga: Candidez la Timis, este posibil ca Elena Udrea sa candideze la Neamt

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, joi, la Realitatea TV, ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul din Timis, in timp ce Elena Udrea este posbil sa candideze in colegiul din Neamt. Blaga a. continuă pe B1

Vasile Blaga, AUDIAT la DIICOT.

Fostul ministru al Internelor Vasile Blaga a fost audiat, miercuri, de procurorii DIICOT in dosarul in care un fost jandarm este cercetat pentru ca a spart mail-urile mai multor demnitari, intre care si cel al lui Blaga, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Sursele citate au precizat pentru MEDIAFAX ca Blaga a fost audiat in calitate de parte vatamata in dosarul deschis pe numele fostului jandarm. Presedintele PDL, Vasile Blaga, a depus si o plangere legata de acelasi caz, au mai spus .

Vasile Blaga a fost audiat la DIICOT in dosarul fostului jandarm care i-a spart mail-ul

Fostul ministru al Internelor Vasile Blaga a fost audiat, miercuri, de procurorii DIICOT in dosarul in care un fost jandarm este cercetat pentru ca a spart mail-urile mai multor demnitari, intre care si cel al lui Blaga, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Vasile Blaga: Alianta Romania Dreapta va face altfel de politica, este o alianta ...

Vasile Blaga, copresedintele Aliantei Romania Dreapta, lansata oficial sambata, a declarat ca noua alianta promoveaza o altfel de poltica, alianta fiind una cinstita si puternica, potrivit b1. ro Timpul e scurt si va depinde de capacitatea noastra de a impune acest brand, aceasta noua alianta. ARD va prinde electoratului, era necesara constituirea unei astfel de aliante pentru a redefini dreapta romaneasca. Ce a mai ramas din dreapta, este PDL, pentru ca PNL s-a topit in USL. Trebuia sa .

Vasile Blaga la DIICOT: Audiat in dosarul fostului jandarm care a spart mail-urile mai multor demnitari

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost la audieri, miercuri, la DIICOT, in dosarul in care un fost jandarm este cercetat pentru ca a spart mail-urile mai multor demnitari, intre care si pe al sau personal.

Codrin Stefanescu despre Vasile Blaga: A devenit criticul de serviciu cu o ...

Secretarul Consiliului National al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca presedintele PDL, Vasile Blaga, a devenit criticul de serviciu, in timp ce, in ograda de la Modrogan se afla o camarila care a devalizat banii publici, scrie Agerpres. Din ce in ce mai des, domnul Vasile Blaga iese si acuza USL de absenta unei viziuni despre guvernare. Nu vreau sa-l acuz pe presedintele PDL de lipsa de ocupatie, dar trebuie sa-i semnalez ridicolul declaratiilor sale din ultima perioada. Nu poti .

Vasile Blaga: Continua circul inventat de dl Ponta. Ne-a tinut intr-un circ de vreo 2 luni si ceva cu referendumul, a inventat circul cu Dan Diaconescu ca sa nu intrebe nimeni de guvernare

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca declaratiile lui Dan Diaconescu de joi seara continua circul inventat de dl Ponta. A inventat, binomul Ponta-Antonescu, ne-a tinut intr-un circ de vreo 2 luni si ceva cu referendumul. A inventat circul asta cu Dan Diaconescu, ca sa nu intrebe nimeni de guvernare ca poate discutam si despre asta, si mai departe a inventat si circul de la CSAT, crezand ca ii scapa ceva.

Vasile Blaga: MRU nu a decis inca unde va candida. Eventualele suprapuneri de candidaturi in ARD vor fi transate in Colegiul Director al PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca Mihai Razvan Ungureanu i-a comunicat ca are mai multe optiuni cu privire la colegiul electoral in care va candida la parlamentare si ca problemele de natura suprapunerii unor candidaturi in Alianta Romania Dreapta ARD) urmeaza sa fie discutate inclusiv in sedinta Colegiului Director al PDL care va avea loc saptamana viitoare.

Unde si cum si-a petrecut Elena Udrea weekend-ul

Din ce in ce mai multi demnitari ne-au obisnuit cu postarile pe retelele de socializare, prin care ne arata imagini si ganduri pe care nu si le pot exprima oricand si oriunde. Elena Udrea este una dintre.

Elena Udrea ar urma sa candideze intr-un colegiu din Neamt care cuprinde orasul Roman.

Deputatul PDL Elena Udrea ar urma sa candideze pentru un nou mandat in Neamt, in colegiul care cuprinde orasul Roman, actualul detinator al mandatului pentru acest colegiu fiind deputatul PDL Marius Neculai, spun surse parlamentare citate de Mediafax. Colegiul 4 din Neamt cuprinde orasul Roman, comuna Ion Creanga si satele Ion Creanga, Averesti, Izvoru, Muncelu, Recea si Stejaru, fiind unul dintre cele mai mari colegii din judet. Potrivit surselor citate, Elena Udrea ar urma sa intre in cursa .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )