Libnet.ro
UNICEF

08:45

Codrin Stefanescu despre Vasile Blaga: A devenit criticul de serviciu cu o ...

România Liberă România Liberă,
Codrin Stefanescu despre Vasile Blaga: A devenit criticul de serviciu cu o ...

Secretarul Consiliului National al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca presedintele PDL, Vasile Blaga, a devenit criticul de serviciu, in timp ce, in ograda de la Modrogan se afla o camarila care a devalizat banii publici, scrie Agerpres. Din ce in ce mai des, domnul Vasile Blaga iese si acuza USL de absenta unei viziuni despre guvernare. Nu vreau sa-l acuz pe presedintele PDL de lipsa de ocupatie, dar trebuie sa-i semnalez ridicolul declaratiilor sale din ultima perioada. Nu poti . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: Minciuna a ajuns politica de stat, primul mincinos este premierul Ponta

Presedintele PDL Vasile Blaga este de parere ca USL inseamna promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate si minciuna. Blaga considera ca Ponta este primul mincinos al tarii. Uitati-va in ce hal au.

Vasile Blaga: Alianta Romania Dreapta va face altfel de politica, este o alianta ...

Vasile Blaga, copresedintele Aliantei Romania Dreapta, lansata oficial sambata, a declarat ca noua alianta promoveaza o altfel de poltica, alianta fiind una cinstita si puternica, potrivit b1. ro Timpul e scurt si va depinde de capacitatea noastra de a impune acest brand, aceasta noua alianta. ARD va prinde electoratului, era necesara constituirea unei astfel de aliante pentru a redefini dreapta romaneasca. Ce a mai ramas din dreapta, este PDL, pentru ca PNL s-a topit in USL. Trebuia sa .

Vasile Blaga: Alianta Romania Dreapta va face altfel de politica, este o alianta cinstita si puternica

Vasile Blaga, copresedintele Aliantei Romania Dreapta, lansata oficial sambata, a declarat la B1 TV ca noua alianta promoveaza o altfel de poltica, alianta fiind una cinstita si puternica. Timpul e.

Vasile Blaga: Sunt de acord cu Melescanu, Oltchim este o problema de interes national

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca problema Oltchim reprezinta o chestiune de interes national, implicand nu doar soarta a celor cateva mii de angajati ai intreprinderii si si a celor din industria orizontala, relateaza Mediafax.

Vasile Blaga: Pe toate analizele noastre, partidul are 22%. USL este in scadere continua

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la deschiderea lucrarilor CNC in cadrul caruia se va valida crearea Aliantei Romania Dreapta, ca de la preluarea conducerii partidului, alaturi de.

Vasile Blaga: Oltchim este o problema de interes national

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca problema Oltchim reprezinta o chestiune de interes national. Problema Oltchim si, din punctul meu de vedere, este o problema de.

Vasile Blaga: PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament

UPDATE: Presedintele PDL, Vasile Blaga, a sustinut, sambata, la Consiliul National de Coordonare al partidului, ca PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament, iar pentru acest lucru .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )