Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea ar urma sa candideze intr-un colegiu din Neamt care cuprinde orasul Roman.

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea ar urma sa candideze intr-un colegiu din Neamt care cuprinde orasul Roman.

Deputatul PDL Elena Udrea ar urma sa candideze pentru un nou mandat in Neamt, in colegiul care cuprinde orasul Roman, actualul detinator al mandatului pentru acest colegiu fiind deputatul PDL Marius Neculai, spun surse parlamentare citate de Mediafax. Colegiul 4 din Neamt cuprinde orasul Roman, comuna Ion Creanga si satele Ion Creanga, Averesti, Izvoru, Muncelu, Recea si Stejaru, fiind unul dintre cele mai mari colegii din judet. Potrivit surselor citate, Elena Udrea ar urma sa intre in cursa . continuă pe România Liberă

Unde si cum si-a petrecut Elena Udrea weekend-ul

Din ce in ce mai multi demnitari ne-au obisnuit cu postarile pe retelele de socializare, prin care ne arata imagini si ganduri pe care nu si le pot exprima oricand si oriunde. Elena Udrea este una dintre.

Focuri de arma la un colegiu din Nigeria: Cel putin 26 de studenti au fost ucisi

Un grup de necunoscuti a deschis focul asupra unui camin de studenti din nord-estul Nigeriei, iar cel putin 26 de studenti au fost impuscati mortal. Tragedia s-a produs in cursul noptii de luni spre marti la.

Un barbat a fost injunghiat intr-o benzinarie din Bucuresti

Trei persoane au ajuns la spital, in noaptea de sambtata spre duminica, in urma unui incident petrecut intr-o benzinarie. Un barbat si si o femeie au atacat cu pietre doi barbati intr-o benzinarie.

VIDEO. INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE Locatarii sunt disperati si spun ca le este frica sa mai stea in casele lor. Cei mai multi dintre au ramas fara bunuri. Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scarii. A intrat un pompier si a cazut din picioare din cauza ca nu putea sa respire. Astea nu mai sunt casa de locuit. O sa mergem la Rin, au spus oamenii. Vezi detalii AICI. UPDATE Un pompier intoxicat cu fum a fost dus la spital, potrivit Realitatea TV. UPDATE Reprezentanul dezvoltatorului imobiliar al .

INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE O persoana a fost dusa la spital, relateaza Realitatea TV. UPDATE Complexul rezidential Confort City, unde a izbucnit marti un incendiu puternic, nu are autorizatie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, citata de Rtv. net. Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )