Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vasile Blaga, critici dure la adresa lui Ponta: Guverneaza foarte prost

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga, critici dure la adresa lui Ponta: Guverneaza foarte prost

Vasile Blaga a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, intrucat a facut foarte mult rau acestei tari. Mai mult, liberalul a apreciat ca premierul face tot posibilul sa se agata de putere. continuă pe România Liberă

Vasile Blaga, atac la Victor Ponta: Ar trebuie sa demisioneze. Face rau tarii, nu are ganduri bune pentru Romania

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Liberalul este de parere ca seful Executivului nu are ganduri bune pentru Romania. Eu.

Vasile Blaga: Bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Rectificarea bugetara reprezinta disperarea lui Ponta de a controla partidul, prin alocarea unor sume imense baronilor pesedisti (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca, in urma rectificarii bugetare, bugetul tarii se transforma in pusculita PSD. Pentru prima oara din 1990, o rectificare bugetara se face la un partid.

Alina Gorghiu: Vasile Blaga a reusit sa-mi castige respectul

Vasile Blaga este un om foarte organizat, care a reusit sa-mi castige respectul, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu in cadrul unui interviu acordat in emisiunea Subiectiv. Reusim sa ne completam.

Vasile Blaga critica rectificarea bugetara: Acopera necesitati politice si populiste

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, luni, la finalul sedintei PNL, taierile de fonduri de la Ministerul Sanatatii, Ministerul Transporturilor, dar si de la Ministerul Apararii, precizand ca.

Vasile Blaga a implinit 59 de ani. Alina Gorghiu: ii doresc la multi ani colegului si prietenului meu politic. Experienta si energia lui vor ajuta in continuare noul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis un mesaj colegului sau de partid, copresedintele PNL Vasile Blaga, cu ocazia zile sale de nastere. Gorghiu a spus ca este convinsa ca experienta si energia lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )