Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vasile Dincu sustine ca in acest moment nu este in competitie cu premierul Ciolos

România Liberă România Liberă,
Vasile Dincu sustine ca in acest moment nu este in competitie cu premierul Ciolos

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, miercuri, ca in acest moment, din punctul sau de vedere, nu exista o competitie intre el si premierul Dacian Ciolos, adaugand ca nu face parte din proiectul politic al PSD. continuă pe România Liberă

Vicepremierul Vasile Dincu: Nu exista o competitie intre mine si Dacian Ciolos. Nu fac parte din proiectul PSD

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, ca nu exista o competitie intre el si premierul Dacian Ciolos, precizand ca, deocamdata, el nu face parte din proiectul PSD. Dincu a mai spus ca platforma lansata de Ciolos este asumata doar de premier pentru a nu implica politic intreg Guvernul, dar reprezinta proiecte la care s-a lucrat de la inceputul mandatului actualului Cabinet.

Vasile Dincu: Disponibilitatea mea de a deveni premier dupa alegeri este o interpretare jurnalistica

Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat, intr-o postare pe blogul sau, ca informatia publicata de Bloomberg, potrivita careia si-ar fi anuntat disponibilitatea de a deveni premier dupa alegerile din decembrie, reprezinta doar o interpretare jurnalistica, Dincu precizand ca nu vacandida in alegeri si ca nu-si doreste sa faca politica.

Vicepremierul Vasile Dincu recunoaste ca nu i-a propus nimeni sa devina premier

Vicepremierul Vasile Dincu a anuntat luni ca asa-zisa lui disponibilitate de a deveni premier este doar o interpretare jurnalistica, intrucat, in prezent, nu participa la un proiect politic si nu a primit o asemenea propunere din partea vreunui partid.

Eu imi voi respecta cuvantul dat. Nu sunt iepurele nimanui. Vasile Dincu da cartile pe fata. Ce spune despre o viitoare functie de premier

Desi in urma cu cateva zile a anuntat ca nu i-ar displacea o viitoare functie in fruntea Guvernului, Vasile Dincu da inapoi. Vicepremierul a precizat pe blogul sau ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )