Libnet.ro
UNICEF

19:31

Vasile Iorgovan a fost trimis in judecata. Seful AJOFM Hunedoara e acuzat de conflict de interese

Adevărul Adevărul,
Vasile Iorgovan a fost trimis in judecata. Seful AJOFM Hunedoara e acuzat de conflict de interese

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a directorului executiv al AJOFM Hunedoara, Vasile Iorgovan, pentru comiterea infractiunii de conflict de interese. continuă pe Adevărul

Vasile Iorgovan a fost trimis in judecata de DNA. Seful AJOFM Hunedoara e acuzat de conflict de interese

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a directorului executiv al AJOFM Hunedoara, Vasile Iorgovan, pentru comiterea infractiunii de conflict de interese.

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata. El este acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu.

Judecatorul Stan Mustata, arestat preventiv, a fost trimis in judecata. Este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de sase infractiuni de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosiera de informatii care nu sunt destinate publicitatii, sase infractiuni de luare de mita si trafic de influenta. Alaturi de aceasta au mai fost trimisi in judecata grefierei Mariana Curea, arestata preventiv, si a altor trei inculpati care sunt cercetati in stare de libertate.

Magistratul Stan Mustata care vindea sentinte ca la piata a fost trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de luare de mita si constituirea unui grup infractional. Alaturi de acesta vor mai fi judecati si grefiera Mariana Curtea, dar si cei doi complici ai acestora, Ion Boraciu si Florian Alexandru.

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata, fiind acuzat de abuz in serviciu

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata, marti, de catre Directia Nationala Anticoruptie, potrivit unui comunicat al DNA. Constanatinescu este acuzat de complicitate la trei infractiuni de abuz in.

Fostul comisar general al Garzii Financiare Sorin Florea, trimis in judecata

Fostul comisar general al Garzii Financiare Sorin Florea a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationala Anticoruptie DNA), alaturi de fostul comisar sef al Garzii Financiare Constanta Ciprian Fronea, de alt comisar GF si de un fost ofiter de politie judiciara in cadrul DNA, acuzati ca au divulgat informatii.

Directorul economic al societatii Apa CTTA Alba Iulia, trimis in judecata pentru conflict de interese

Directorul economic al societatii Apa CTTA Alba Iulia a fost trimis in judecata de procurori pentru conflict de interese. Lucica Crisan este acuzata ca a participat la luarea unor decizii privind o firma privata la care era cenzor.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu. Este al doilea dosar in care acesta va fi judecat

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar sub acuzatia de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu. Acesta va fi judecat sub control judiciar. Este al doilea dosar in care presedintele CJ Constanta va fi judecat. Nicusor Constatinescu mai este cercetat intr-o cauza penala de procurorii anticoruptie.

Cel de-al doilea dosar penal pe numele judecatorului Dorin Coval de la Causeni a fost trimis in instanta

Procuratura Anticoruptie a finalizat urmarirea penala si a deferit justitiei inca o cauza penala in privinta judecatorului Judecatoriei Causeni, care, de aceasta data, este invinuit si de pronuntarea cu buna-stiinta a unei hotarari contrare legii. Magistratul, care a fost suspendat din functie, ar fi introdus in hotararea de judecata date ce nu corespund realitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )