Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vaslui: Barbat arestat dupa ce, in ultimii patru ani, si-a violat fiica vitrega de 13 ani

B1 B1,
Vaslui: Barbat arestat dupa ce, in ultimii patru ani, si-a violat fiica vitrega de 13 ani

Un barbat de 40 de ani, din localitatea vasluiana Focseasca, a fost arestat preventiv, marti, dupa ce, in ultimii patru ani, si-a abuzat sexual fiica vitrega, in varsta de 13 ani. Fata era constransa de. continuă pe B1

Decizie in premiera in Justitie. Un barbat va sta dupa gratii 12 ani, pentru ca a incercat sa faca trafic cu copii

Decizie in premiera in Justitie. Un barbat care a incercat sa vanda copilul iubitei sale a primit12 ani de inchisoare. Este prima data cand o persoana acuzata de trafic de minori va fi inchisa.

Dosarul Cordunenilor a ajuns in patru ani la 81 de termene de judecata la Tribunalul Maramures

Dosarul in care membrii temutului clan Corduneanu sunt acuzati de santaj, inselaciune, trafic de persoane si spalare de bani este judecat din anul 2010 de instanta Tribunalului Maramures, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis acum patru ani mutarea acestui proces de la instanta Tribunalului Iasi.

Senator de Sibiu, despre Iohannis: in ultimii 14 ani, nu a participat niciodata la Ziua Unirii. Cum vrea sa ajunga presedinte?

Senatorul de Sibiu Sorin Iliesiu, in prezent membru al Partidului Liberal Refomator al lui Calin Popescu Tariceanu, l-a acuzat sambata, la RTV, pe liderul PNL Klaus Iohannis ca ar fi lipsit, in ultimii 14 ani, de la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei, organizate in localitatea al carei edil este. Contactat de Adevarul, senatorul a nuantat declaratia.

Si-a violat fiica vitrega de 13 ani timp de 4 ani, iar abuzul a fost descoperit de fratele mai mic

Un barbat de 40 de ani, din localitatea vasluiana Focseasca, a fost arestat preventiv, marti, dupa ce, in ultimii patru ani, si-a abuzat sexual fiica vitrega, in varsta de 13 ani, abuzul fiind descoperit de un.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )