Libnet.ro
UNICEF

10:16

FC Vaslui-Petrolul Ploiesti, vineri, ora 19:00. Ciobotariu face un apel catre suporteri: Umpleti stadionul!

Adevărul Adevărul,
FC Vaslui-Petrolul Ploiesti, vineri, ora 19:00. Ciobotariu face un apel catre suporteri: Umpleti stadionul!

Tehnicianul galben-verzilor isi doreste neaparat sa continuie seria meciurilor bune si sa obtina cea de-a treia victorie consecutiva din campionat. continuă pe Adevărul

Uniti Salvam anunta un protest in fata Camerei Deputatilor de la ora 18.00/ Comisia Rosia Montana s-a reunit in sedinta, votul final ar putea fi dat luni

Comunitatea Uniti Salvam Rosia Montana a anuntat pe Facebook organizarea unui protest in fata Camerei Deputatilor joi, de la ora 18. Comisia speciala care analizeaza proiectul Rosia Montana s-a reunit joi in sedinta la ora 10. 00, iar votul final ar putea fi dat luni, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Pana la ora 14. 20 la eveniment si-au anuntat participarea circa 390 de persoane.

Cat de grave pot deveni complicatiile provocate de constipatie? Dr. Adrian Ghenea, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 10.00

Care sunt principalele probleme medicale provocate de constipatie? Cum pot fi prevenite? In ce situatii este nevoie de interventia chirurgicala? Dr. Adrian Ghenea, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri, de la ora 10. Intra pe MedLive. ro pentru a adresa intrebari medicului.

Elena Udrea, invitata la emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, joi, de la ora 11:00

Deputata PDL Elena Udrea este invitata, joi dimineata, incepand cu ora 11:00, la emisiunea Evenimentul Zilei, realizata de jurnalistii Mircea Marian si Malin Bot si difuzata de B1 TV. Cum.

VIDEO Petrolul Ploiesti ACS Poli Timisoara 0-0: Un egal perfid pentru echipa lui Sunda

ACS Poli Timisoara a scos un egal nesperat in meciul disputat, luni seara, la Ploiesti, in fata echipei pregatite de timisoreanul Cosmin Contra.

Care este mediul ideal de lucru pentru un programator? Alexandru Lapusan, CEO Zitec discuta online joi, de la ora 11.00

In ultimii ani, tot mai multe companii din industria IT se intrec sa ofere un mediu de lucru cat mai atractiv pentru programatori, din dorinta de a-i atrage pe cei mai buni, de a-i pastra, dar si pentru a creste productivitatea. Camere de relaxare sau cu jocuri, bonusuri, training-uri, certificari sau team-building-uri interne si internationale sunt pe listele de beneficii ale specialistilor in IT. Ce avantaje conteaza insa cel mai mult pentru un programator si cum ii influenteaza acestuia alegerea viitorului job? Sunt mai importante certificarile de experti in tehnologii software decat fun room-urile si programul de lucru flexibil? Alexandru Lapusan, CEO si Co-fondator al Zitec, va invita la o discutie despre mediul ideal de lucru in domeniul IT. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )