Libnet.ro
UNICEF

20:15

O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

Antena3 Antena3,
O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

O vasluianca in varsta de 23 de ani a devenit, in urma sustinerii unui concurs, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania, scrie Mediafax. Tanara a castigat aceasta functie la mai. continuă pe Antena3

O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

O vasluianca in varsta de 23 de ani a devenit cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania, transmite Mediafax. Roxana Andreea Macsim a reusit sa obtina cea mai mare nota la examenul.

A fost ordonata cea mai lunga sentinta pentru piraterie

Dupa cea mai mare amenda ordonata intr-un proces de piraterie, zilele trecute s-a stabilit si cea mai lunga perioada de inchisoare data ca pedeapsa intr-un caz similar. Nu mai putin de 3 ani si 4 luni in inchisoare este sentinta pe care a primit-o un individ pe nume Gregory Cherwonik intr-un caz de piraterie. Aceasta perioada, cel putin momentan, intra in istorie ca fiind cea mai grea sentinta ordonata de un judecator intr-un caz care implica descarcari ilegale de continut .

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, vine pe piata din Romania

Un pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov a fost preluat de catre Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa. Astfel, pentru 67 milioane euro, grupul german.

Cea mai recenta capsula a timpului a fost lansata in spatiu

The Last Pictures este ultima capsula a timpului ce va putea fi folosita, de civilizatii viitoare, ca o poarta spre trecutul istoric al omenirii. Cu toate ca ideea de capsula a timpului este departe de a fi noua, prea putine astfel de dispozitive au fost lansate in spatiu. Last Pictures, proiectul lui Trevo Paglen, este una dintre exceptii. O colectie de 100 de imagini alb/negru au fost adunate intr-o compilatie menita sa sintetizeze impactul cultural al rasei umane. Inainte de .

La 86 de ani, mogulul Playboy, Hugh Hefner, se insoara cu o femeie cu 60 de ani mai tanara

Mogulul Playboy, Hugh Hefner 86 de ani), si aleasa inimii sale, Crystal Harris 26 ani) au anuntat ca se casatoresc, si ca de data asta totul va decurge ca la carte, scrie TMZ. Asta dupa ce, anul trecut.

Caru' cu vedete: Arde! Uite-o cum arde! Bianca Dragusanu, cea mai fierbinte aparitie a iernii!; Botezatu a facut-o lata la petrecerea de ziua lui: 'Nu am baut in viata mea mai mult! Am fost la un pas de coma!'; Nicoleta Luciu ia viata de la capat in

Aici s-a rasfatat Sharon Stone cat a stat in Romania. Actrita Sharon Stone 54 de ani), care a filmat la Bucuresti productia 'What about love', a locuit aproape toata luna august intr-o. Laura Cosoi, platita cu 5. 000 pentru un calendar de bijuterii. Despartirea de Smiley i-a adus multe avantaje Laurei Cosoi 30 de ani). La doar trei luni dupa ce a anuntat ca nu mai.

Kate Middleton este insarcinata! Cea mai buna veste pentru Casa Regala

Cuplul regal format din printul William si ducesa de Cambridge asteapta un copil, informeaza CNN. Anuntul a fost facut astazi, dupa ce Catherine, in varsta de 30 de ani, a fost dusa la Spitalul King Edward.

Cea mai PENIBILA aparitie a unui fotbalist. S-a sters la fund cu o bancnota de 20 de lire

Liam Ridgewell, un fotbalist britanic din Premier League, si-a prezentat scuze public pentru gafa pe care a facut-o. Tabloidul The Sun a publicat o poza cu el in timp ce se stergea la fund cu o bancnota de 20 de.

Mario Draghi, BCE: Recuperarea pentru cea mai mare parte a zonei euro va incepe in 2013

Criza zonei euro este departe de a se fi incheiat, iar statele membre trebuie sa controleze mai strict bugetele si sa implementeze o uniune bancara, pentru a lasa in urma o lume a basmelor care a permis dezvoltarea problemelor, a declarat presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )