Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cea mai PENIBILA aparitie a unui fotbalist. S-a sters la fund cu o bancnota de 20 de lire

Antena3 Antena3,
Cea mai PENIBILA aparitie a unui fotbalist. S-a sters la fund cu o bancnota de 20 de lire

Liam Ridgewell, un fotbalist britanic din Premier League, si-a prezentat scuze public pentru gafa pe care a facut-o. Tabloidul The Sun a publicat o poza cu el in timp ce se stergea la fund cu o bancnota de 20 de. continuă pe Antena3

A fost ordonata cea mai lunga sentinta pentru piraterie

Dupa cea mai mare amenda ordonata intr-un proces de piraterie, zilele trecute s-a stabilit si cea mai lunga perioada de inchisoare data ca pedeapsa intr-un caz similar. Nu mai putin de 3 ani si 4 luni in inchisoare este sentinta pe care a primit-o un individ pe nume Gregory Cherwonik intr-un caz de piraterie. Aceasta perioada, cel putin momentan, intra in istorie ca fiind cea mai grea sentinta ordonata de un judecator intr-un caz care implica descarcari ilegale de continut .

Cea mai tare reclama la Internet Explorer 10

Microsoft investe din ce in ce mai mult in publicitatea produselor sale si acest lucru se vede si in ultimul spot la Internet Explorer 10. Reclama este de departe cea mai inspirata metoda de promovare a browserului si asta pentru ca reflecta perfect realitatea de zi cu zi: tot mai putini oameni aleg sa mai foloseasca browserul Microsoft. Baietii si-au facut bine temele si prezinta scenariul in care un hater infocat al IE, ajunge sa isi schimbe oarecum opinia si .

Cea mai cool carcasa de iPhone 5 [+VIDEO]

IPhone 5 este fara indoiala unul dintre cele mai cautate smartphone-uri ale acetui sfarsit de an si asta pentru ca este considerat un gadget extrem de cool. Dar oare cum ar fi ca pentru fiecare telefon impresionant sa existe si accesorii pe masura? O solutie ar putea fi noua carcasa Popslate care iti protejeaza scumpul telefon si in acelasi timp te lasa cu gura cascata din punct de vedere al functionalitatii. Cum asa? Ei bine spatele carcasei inglobeaza un display .

Jaguar prezinta XFR-S, cea mai puternica versiune a limuzinei XF

Jaguar prezinta limuzina sport XFR-S la Salonul Auto de la Los Angeles 30 noiembrie-9 decembrie), aceasta fiind cea mai puternica versiune a limuzinei XF. Jaguar XFR-S are un motor V8 de 5 litri ce dezvolta 550 Cai Putere CP), cu 40 CP mai mult decat versiunea XFR, care beneficiaza de acelasi motor.

Serena Williams a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din 2012

Tenismena Serena Williams a fost desemnata de WTA, joi, cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2012, informeaza AFP. Ea a mai fost aleasa cea mai buna jucatoare in 2002, 2008 si 2009. Americanca de 31.

Monstrul descoperit de astronomi. Cea mai mare gaura neagra observata vreodata

Cea mai mare gaura neagra ce a fost observata vreodata, un veritabil monstru cu o masa de 17 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui, care se afla in centrul unei galaxii indepartate, a fost.

Irina Nicolae, in culmea fericirii! Are cea mai de succes aplicatie pentru copii din Romania!

Irina Nicolae, cunoscuta artista si autoare de carti pentru copii, a primit o veste cum nu se poate mai imbucuratoare. Aplicatia de iPad si iPhone Dovlecel pe care a lansat-o de 1 iunie, anul acesta, a devenit cea mai de succes aplicatie interactiva pentru copii din Romania. Continue reading .

Fenomenul care i-a ingrozit pe italieni. Cea mai mare fabrica de otel din Europa, lovita in plin

Cel putin 38 de oameni au fost raniti, dupa ce o tornada a lovit din plin cea mai mare fabrica de otel din Europa, situata in sudul Italiei. Echipajele de interventie vor relua, astazi, cautarile unei alte p.

Gabriel Liiceanu: Nationalismul este cea mai banala arma a politicienilor. Nationalismul nostru e foarte ieftin, poti sa scoti pe gura orice

Filosoful Gabriel Liiceanu a vorbit la B1TV despre diferenta dintre nationalism si patriotism si despre Romania in contextul european: Nationalismul este cea mai banala arma la care pot apela politicienii atunci cand au nevoie. Problema nu e a nationalismului, ci a patriotismului a explicat invitatul, o notiune fiind eminamente negativa, cealalta, eminamente pozitiva. A continuat mentionand: Am iesit dintr-o epoca regimul comunist-n. red. ) in care minciuna era promovata prin teroare, nimeni nu o credea. Acum se apeleaza la minciuna manipulatoare.

Florin Citu: Economia a avansat cu 1% anual in ultimele doua decenii, cea mai mica rata de crestere din Europa

Amanarea reformelor structurale a facut ca Romania sa aiba cea mai mica rata de crestere din Europa in ultimii 22 de ani, iar programele partidelor politice sunt inconsistente, promovand atat masuri care cresc rolul statului in economie, cat si.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )