Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vattenfall amana cu sase ani inchiderea a doua reactoare nucleare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vattenfall amana cu sase ani inchiderea a doua reactoare nucleare

Grupul energetic public suedez Vattenfall a anuntat, ieri, ca va devansa cu sase ani, in jurul anului 2019, inchiderea a doua reactoare nucleare ale centralei Ringhals vestul Suediei), foarte costisitoare, relateaza AFP. Ringhals 1 si 2 ar urma sa fie inchise intre 2018 si 2020, in loc de 2025, cum s-a anuntat anterior, se arata intr-un comunicat. Motivele sunt scaderea rentabilitatii si cresterea costurilor, se precizeaza in comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Petrosani: Baiatul de sase ani salvat de pompieri din raul Jiu a murit la spital

Copilul de sase ani care a cazut, sambata, in raul Jiu si a fost dus de ape peste doi kilometri, a murit la spital, desi medicii de la Spitalul de Urgenta din Petrosani au continuat resuscitarea inceputa de paramedici la fata locului, potrivit Mediafax.

Copilul de sase ani care a cazut in raul Jiu a murit in spitalul din Petrosani

Copilul in varsta de sase ani care s-a prabusit sambata in raul Jiu si a fost luat de ape a murit la spitalul din municipiul Petrosani.

Copil de sase ani, inceat in apele Jiului

Un copil de sase ani din Petrosani a murit inecat in apele Jiului. Copilul se juca pe malul raului cand a fost luat de ape. A fost scos din rau de un localnic si transportat la Spitalul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )