Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vecinii criminalului din Caracal: Mi-e frica sa nu aflam ca omul acesta a facut si mai multe fapte de genul

Antena3 Antena3,
Vecinii criminalului din Caracal: Mi-e frica sa nu aflam ca omul acesta a facut si mai multe fapte de genul

Vecinii ucigasului din Caracal au facut tot felul de declaratii cu privire la crima petrecuta in locuinta acestuia. Au existat mai multe informatii cum ca au fost vecini care au sunat la 112 pentru ca. continuă pe Antena3

Vecinii criminalului din Caracal: Mi-e frica sa nu aflam ca omul acesta a facut si mai multe fapte de genul

Vecinii ucigasului din Caracal au facut tot felul de declaratii cu privire la crima petrecuta in locuinta acestuia. Au existat mai multe informatii cum ca au fost vecini care au sunat la 112 pentru ca.

Al cui era, de fapt, telefonul de pe care a sunat Alexandra, victima criminalului din Caracal: anchetatorii lamuresc misterul

Alexandra Macesanu, tanara ucisa cu brutalitate intr-o locuinta din Caracal, a sunat de trei ori la 112 pentru a cere ajutor. Chiar si asa, politistii au ajuns la ea dupa 19 ore. STS si Politia Romana au dat vina unii pe altii privind localizarea apelului. Pana a fost prea tarziu. Alexandra Macesanu a fost data .

Petitie online in cazul criminalului din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

Valiza cu ramasite umane si haine, gasita intr-un lac din apropierea casei criminalului din Caracal. Expert in salvari maritime: E o situatie tragica. Toate obiectele vor fi gasite

Noi informatii socante legate de tragedia din Caracal. A fost descoperita o valiza plina de ramasite arse si haine intr-un lac din apropierea casei criminalului. Lacul e cercetat de scafandri pentru.

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Stirile ProTV: Discutia victimei din Caracal cu politia. Le-a spus ca e legata, ca a fost violata

Alexandra Mihaela Macesanu, victima criminalului din Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

EXCLUSIV B1TV. Declaratiile din fata instantei date de Gheorghe Dinca: Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat Am dat foc la niste haine ca sa ma protejez de tantari

B1TV a obtinut in exlusivitate declaratiile facute de Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal care au socat o tara, in fata instantei. Acesta nu recunoaste faptele si sustine ca nu a vazut-o.

Cine este criminalul din Caracal. Le-a ucis pe cele doua fete in chinuri groaznice

Barbatul din Caracal care este suspectat ca a rapit si a ucis in chinuri groaznice doua adolescente a fost incatusat de politisti. in curtea lui au fost gasite hainele uneia dintre tinere, dar si mai multe oase calcinate. Unul dintre vecinii barbatului sustine ca nu ar fi crezut niciodata ca acesta este in stare sa .

Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Ba, daca e incurcata cu vreunul, sa plateasca pagubele perchezitiilor!

Interventia politistilor in cazul de la Caracal a fost mai mult decat esuata. Dar dincolo de lipsa de competenta, nici atitudinea acestora la adresa familiilor care le cereau ajutorul pentru gasirea fetelor disparute nu a fost una potrivita. A fost chiar plina de dispret. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise cu brutalitate in Caracal, vine cu .

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )