Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vedeta de care Romania a uitat a aparut azi la PRO TV. Ti-ai adus aminte cine e?

Playtech Playtech,
Vedeta de care Romania a uitat a aparut azi la PRO TV. Ti-ai adus aminte cine e?

Kitty Cepraga este o vedeta care nu a mai aparut de ceva timp in spatiul public. Ea a fost invitata insa azi, la emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV. Vedeta de care Romania a uitat a aparut azi la PRO TV Kitty Cepraga a dezvaluit ca va ramane in Romania, cel putin pentru inca . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Vedeta din Romania care e confundata cu Andra: Pentru cei mici, la moda sunt eu

Printesa Tik-Tok-ului romanesc, Andra Gogan, actrita si solista, recunoaste ca a reusit in ultimii ani sa castige sume frumusele din ceea ce propune pe retelele sociale. Evita sa vorbeasca despre o suma trimestriala sau anuala, dar spune ca are cel putin trei directii in care prefera sa-si investeasca banii castigati: Pentru mine, a calatori impreuna .

EXCLUSIV Vedeta din Romania, internata la Psihiatrie, dupa ce i s-a furat un milion de euro. Marturisiri dramatice despre cel mai negru episod din viata sa

Viata ne arata de multe ori ca putem ajunge intr-o clipa din print in cersetor, iar asta pare sa nu le ocoleasca nici macar pe vedetele la care ne uitam de atatea ori cu invidie. Este si povestea dintr-un interviu tulburator pe care reporterii speciali Impact. ro au reusit sa il realizeze cu un renumit designer .

Vedeta care s-a mutat din vila in apartament. Decizie socanta, pandemia o lasa fara bani

Una din vedetele iubite de-a lungul anilor a luat o decizie care sa-i usureze viata in aceasta pandemie. Criza sanitara a lasat-o fara bani, iar ea a fost nevoita sa se mute din vila sa fastuoasa intr-un apartament. O vedeta mult iubita si-a vandut vila si s-a mutat la apartament din cauza pandemiei Priscilla Presley .

Moment uluitor in emisiunea lui Dan Capatos. Vedeta care a parasit emisiunea, in direct la TV

Se gandeste Gabi Badalau la impacare? Desi a reactionat dur in urma acuzatiilor aduse de Claudia Patrascanu, afaceristul ar vrea sa ajunga la o intelegere cu mama copiilor sai, insa artista nu a mai suportat si a parasit platoul emisiunii lui Dan Capatos. Moment uluitor in emisiunea lui Dan Capatos Dupa ce Claudia Patrascanu i-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )