Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vedetele care se impaca doar pentru Craciun. Au divortat cu scandal, dar fac un compromis pentru bani

Playtech Playtech,
Vedetele care se impaca doar pentru Craciun. Au divortat cu scandal, dar fac un compromis pentru bani

Un fost cuplu foarte iubit din showbiz-ul romanesc vine cu o veste imbucuratoare catre fanii lor. Despre cine este vorba si de ce se zvoneste ca ar fi sanse de impacare fix inainte de Craciun? Cuplu cunoscut, impacare de Craciun. Divortul cu scandal e dat uitarii pentru un compromis Carmen de la Salciua si Culita . continuă pe Playtech

Ingredientul secret care se pune in carnatii de casa. Asa ies foarte gustosi pentru Craciun

Carnatii de casa din carne de porc sunt, cu adevarat, o reteta traditionala pentru sarbatorile de iarna. Alaturi de toba si piftie, carnatii de casa sunt un deliciu pe care fiecare gospodina il prepara pentru masa de Craciun. Ingredientul secret care se pune in carnatii de casa Dar cum se prepara cei mai buni carnati .

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut.

Loredana Groza, gest de apreciat in trafic. Ce a facut doar pentru a nu incalca legea

Intr-o Romanie in care soferii nu dau doi bani pe ceilalti conducatori auto sau pietoni, Loredana Groza a fost surprinsa facand un gest de apreciat in trafic. Iata ce a facut jurata de la X Factor doar pentru a nu incalca legea. Ce a facut Loredana Groza pentru a nu incurca traficul Indiferent ca esti .

Simona Halep, atacata in SUA. Care este motivul pentru care nu si-ar merita locul in clasament

Simona Halep a avut un sezon in care a legat 18 victorii consecutive si a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. Dar la nivel de turnee de Grand Slam nu a impresionat. Semifinala de la Australian Open este singurul ei rezultat notabil in competitiile majore. La US Open 2020 a decis sa nu .

Anuntul despre casele nationale de pensii care schimba totul pentru pensionari. Violeta Alexandru a decis

Dupa ce a explicat modul in care vor creste veniturile batranilor, Violeta Alexandru a facut anuntul despre casele nationale de pensii care schimba totul pentru pensionari. Iata ce vrea sa faca, de fapt, ministrul Muncii. Violeta Alexandru, anunt despre casele nationale de pensii Daca zilele trecute, explica modul in care vor creste veniturile pensionarilor pana .

Leguma care este sfanta pentru sanatate. E antibioticul naturii

De data aceasta iti prezentam o leguma extraordinara pentru sanatate, denumita si antibioticul naturii. Radacina acestei legume are numeroase beneficii, find adesea comparata cu ghimbirul. Leguma care este sfanta pentru sanatate Dar superputerea acestei plante este ascunsa chiar in radacina miraculoasa, ca un morcov alb. Hreanul, caci despre el este vorba, este folosit de secole .

P Idei de cadouri pentru Craciun. Arata-ti aprecierea printr-un cos cadou de la Finestore.ro

Sarbatorile de iarna sunt sinonime cu bucuria de a darui si de a primi cadouri, iar alegerea darului perfect nu trebuie sa se transforme intr-o bataie de cap. Chiar daca multi oameni si-au desfasurat activitatea de acasa in 2020, din cauza pandemiei, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la obiceiul de a oferi cadouri celor cu care lucram si pe care ii apreciem. Iar FineStore. ro este locul unde gasiti cadourile perfecte pentru orice ocazie.

Italia ar putea introduce restrictii de lockdown pentru Craciun si Anul Nou. Autoritatile iau in calcul masuri mai stringente in lupta cu pandemia de coronavirus

Autoritatile din Italia iau in calcul posibilitatea de a introduce restrictii anti-coronavirus mai stringente la nivel national pentru perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, pe fondul temerilor legate de.

Legea privind combaterea antitiganismului, adoptata de Camera Deputatilor: Actul normativ care prevede inchisoarea pentru actiuni de ura impotriva romilor merge la promulgare

Camera Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional proiectul de lege care prevede pedeapsa cu inchisoarea pentru actiuni care intra in sfera antitiganismului. Intiativa a trecut cu 244 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )