Libnet.ro
UNICEF

15:45

Venezuela: Donald Trump indeamna UE sa sanctioneze regimul Maduro

B1 B1,
Venezuela: Donald Trump indeamna UE sa sanctioneze regimul Maduro

Presedintele american, Donald Trump, a lansat marti un apel Uniunii Europene, intr-un discurs la Casa Alba in prezenta sefului guvernului spaniol, Mariano Rajoy, sa sanctioneze regimul socialist. continuă pe B1

Trump a acuzat regimul de la Phenian ca l-a torturat pe studentul american Otto Warmbier

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a acuzat regimul de la Phenian ca l-a torturat pe studentul american Otto Warmbier, decedat in luna iunie dupa repatrierea din Coreea de Nord in coma.

Coreea de Nord, acuzatii la adresa lui Donald Trump: Presedintele american a declarat razboi tarii noastre

Ri Yong Ho, seful diplomatiei nord-coreene, l-a acuzat pe Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de.

Donald Trump, acuzatii dure la adresa Phenianului: A torturat grav un student american

Presedintele SUA, Donald Trump, a acuzat Phenianul ca l-a torturat grav pe studentul american Otto Warmbier, decedat in iunie 2017, la o saptamana dupa repatrierea lui, in stare de co.

Seful diplomatiei nord-coreene: Donald Trump a declarat razboi tarii noastre

Seful diplomatiei nord-coreene, Ri Yong Ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de granite, scrie AFP.

Donald Trump aduce in discutie acordul nuclear, dupa testul balistic al Iranului

Noul test balistic al Iranului pune sub semnul intrebarii acordul international cu Teheranul asupra programului sau nuclear, a declarat ieri presedintele american, Donald Trump, care a acuzat Iranul de colaborare cu Coreea de Nord.

Alegerile din Germania. Donald Trump a sunat-o pe Angela Merkel pentru a-i ura Germaniei alegeri incununate de succes

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sunat-o vineri pe Angela Merkel, actualul cancelar federal german, pentru a-i ura Germaniei succes la alegerile federale legislative ce vor avea loc duminica, relateaza DPA.

VIDEO Tensiuni in crestere intre Iran si America: Teheranul il sfideaza pe Donald Trump si anunta efectuarea cu succes a unui test balistic

Administratia islamista de la Teheran a anuntat sambata testarea unei rachete cu raza medie de actiune, sfidandu-l pe presedintele SUA, Donald Trump, care a criticat dur programul balistic iranian, relateaza BBC News online.

Mesajul presedintelui SUA, Donald Trump, pentru cancelarul Angela Merkel cu ocazia alegerilor din Germania

Presedintele american Donald Trump a sunat-o vineri pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru a-I transmite acesteia un mesaj cu ocazia alegerilor parlamentare de duminica, relateaza DPA.

Donald Trump acuza Coreea de Nord ca l-a torturat sever pe studentul american Otto Warmbier

Donald Trump a acuzat Phenianul ca l-a torturat sever pe studentul american Otto Warmbier, decedat in iunie 2017, la o saptamana dupa repatrierea sa din Coreea de Nord, in stare de coma, scrie AFP.

S-a confirmat: Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, si-a folosit mailul personal pentru a discuta cu oficiali americani

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, care ocupa functia de inalt consilier al presedintelui american, si-a folosit adresa personala de e-mail pentru a discuta cu responsabili ai executivului, a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )