Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veniturile Orange Moldova au crescut in prima jumatate a anului cu peste 6% pana la 83 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Veniturile Orange Moldova au crescut in prima jumatate a anului cu peste 6% pana la 83 de milioane de euro

Veniturile totale ale liderului pietei locale de telefonie mobila, au crescut in al doilea trimestru cu 5%, pana la 43 de milioane de euro, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, arata raportul trimestrial al gigantului France Telecom-Orange. continuă pe Adevărul

Afacerile elvetienilor de la Roche au crescut cu 5% in prima jumatate a anului

Grupul farmaceutic elvetian Roche a raportat o crestere a vanzarilor globale in prima jumatate a anului de 5%, ajungand la 23,3 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic destinate.

Vanzarile de ciment ale Lafarge in Romania au scazut cu 15% in prima jumatate a anului

Vanzarile de ciment ale Lafarge in Romania au scazut in valoare cu 15% in prima jumatate a anului, din cauza declinului volumelor livrate, in timp ce alte efecte, precum cel al preturilor si cel al mixului de produse, au adus un impact pozitiv.

Dezastrele naturale din prima jumatate a anului au provocat pierderi economice de 85 de miliarde de dolari

Dezastrele naturale produse la nivel mondial in prima jumatate a anului au provocat pierderi economice in valoare de circa 85 de miliarde de dolari. Cele mai grave costisitoare incidente sunt inundatiile masive.

Complexul Energetic Oltenia va fi listat in prima jumatate a anului 2014, e nevoie de un audit pentru fuziunea cu SNLO

Comlpexul Energetic Oltenia va fi pregatit pentru listare in prima jumatate a anului 2014, dupa ce autoritatile vor sa realizeze un audit in privinta fuziunii cu Societatea Nationala a Lignitului Oltenia SNLO), a afirmat Gabriel Dumitrascu, directorul Directiei Privatizare si Administrare din cadrul Departamentului Energiei.

Veniturile Orange au scazut cu 0,6% pana la 449 milioane de euro, dar numarul de clienti a crescut cu 154.000 utilizatori (SIM-uri valabile) in primul semestru din 2013

In prima jumatate a acestui an, Orange Romania a inregistrat venituri totale de 449 milioane de euro, in scadere cu 0,6%, in baza comparabila, fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat joi liderul pietei de telefonie mobila. Daca s-ar exclude efectul diminuarii tarifelor de interconectare, cresterea veniturilor ar fi de 3,8% comparativ cu trimestrul al doilea din 2012, sustine compania. La 30 iunie 2013, Orange Romania avea 10. 144 de clienti n. a SIM-uri valabile), cu aproximativ 154. 000 mai multi decat la finalul lunii iunie 2012.

Orange Romania a inregistrat venituri totale de 449 milioane de euro

Compania Orange Romania a inregistrat, in prima jumatate a acestui an, venituri totale de 449 milioane de euro, in scadere cu 0,6%, fata de perioada similara a anului trecut, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )