Libnet.ro
UNICEF

01:05

Venzuela: Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit intr-o inchisoare

B1 B1,
Venzuela: Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit intr-o inchisoare

Un incendiu a izbucnit luni in una din inchisorile din statul Carabobo in nordul Venezuelei, cel putin 17 persoane pierzandu-si viata, iar alte 11 fiibnd ranite, informeaza Reuters. Potrivit unui comunicat. continuă pe B1

INCENDIU intr-o inchisoare din Venezuela: Cel putin 17 persoane au MURIT

Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite, in urma unui incendiu izbucnit, luni, in una din inchisorile din statul Carabobo, in nordul Venezuelei.

Republica Dominicana: Cel putin 24 de persoane au murit din cauza furtunii tropicale Erika (VIDEO)

Cel putin 24 au murit in Republica Dominicana dupa ce insula a fost maturata de furtuna tropicala Erika, informeaza B1 TV. Premierul tarii a declarat ca statul a fost dat inapoi cu 20 de ani in urma.

Arabia Saudita: Cel putin 11 morti si 219 raniti in urma unui incendiu izbucnit intr-o cladire rezidentiala a companiei Aramco

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite in urma unui incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale petroliere Aramco, in estul Arabiei.

China: Explozie la o uzina chimica. Cel putin cinci morti

O explozie a devastat luni seara o uzina chimica din estul Chinei, omorand cel putin cinci persoane, potrivit agentiei Xinhua, la doua saptamani dupa exploziile gigant e la Tianjin, soldate cu peste 150 de morti.

Conflict in Ucraina: Cel putin 12 raniti in urma unei explozii puternice in fata parlamentului de la Kiev

O explozie puternica s-a produs luni in fata Parlamentului de la Kiev, in urma careia cel putin 12 persoane au fost ranite, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Explozia a fost produsa ca urmare a violentelor.

Cel putin 100 de politisti, raniti la Kiev intr-o explozie dupa un vot in Parlament

Cel putin 100 de membri ai Garzii Nationale care protejau Parlamentul ucrainean au fost raniti luni, zece grav, dupa ce parlamentarii au adoptat in prima lectura un proiect de lege care prevede o autonomie sporita pentru teritoriile separatiste proruse.

Incendiu intr-un complex rezidential. Cel putin 11 persoane au murit si peste 200 au fost ranite

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite, unele aflandu-se in stare critica, intr-un incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale.

O noua explozie in China, la o fabrica industriala. Cel putin o persoana a murit

O noua explozie s-a produs in noapte de luni spre marti la o fabrica industriala in estul Chinei, in urma caruia cel putin o persoana a murit, informeaza RT. Incendiu, produs intr-o fabrica din districtul.

Yemen: Cel putin 30 de civili au fost ucisi intr-un atac aerian condus de Arabia Suadita

Cel putin 30 de civili au fost ucisi intr-un atac aerian saudit in Yemen, informeaza dw. com. intre timp, seful securitatii din orasul-port Aden a fost ucis de persoane inarmate necunoscute. Potrivit.

Ucraina: Cel putin 90 de membri ai fortelor de ordine, raniti in violentele din fata Parlamentului de la Kiev (VIDEO)

Ministrul ucrainean de interne, Arsen Avakov, a precizat ca cel putin 90 de membri ai fortelor de ordine au fost raniti luni in timpul violentelor din fata Parlamentului de la Kiev, anunta Digi 24. Incidentul a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )