Libnet.ro
UNICEF

01:05

China: Explozie la o uzina chimica. Cel putin cinci morti

Hotnews Hotnews,
 China: Explozie la o uzina chimica. Cel putin cinci morti

O explozie a devastat luni seara o uzina chimica din estul Chinei, omorand cel putin cinci persoane, potrivit agentiei Xinhua, la doua saptamani dupa exploziile gigant e la Tianjin, soldate cu peste 150 de morti. continuă pe Hotnews

Casa ideala pentru un european trebuie sa aiba cel putin cinci camere

Potrivit unei analize realizate in tarile din Europa de RE/MAX Europe, compania de imobiliare in real-estate si franciza numarul unu la nivel global pe acest segment, casa ideala pentru un european trebuie sa aiba cel putin cinci camere, fara a lua in calcul baia, bucataria si holurile, si o suprafata medie de circa 131 de metri patrati.

Arabia Saudita: Cel putin 11 morti si 219 raniti in urma unui incendiu izbucnit intr-o cladire rezidentiala a companiei Aramco

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite in urma unui incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale petroliere Aramco, in estul Arabiei.

Cel putin patru morti in urma unui incendiu la o inchisoare din Rusia

Cel putin patru detinuti si-au pierdut viata si alti opt au fost raniti intr-un incendiu declansat intr-o inchisoare din Rusia, a declarat un purtator de cuvant al inchisorii citat de Interfax , citata de The Sun Daily.

O noua explozie in China, la o fabrica industriala. Cel putin o persoana a murit

O noua explozie s-a produs in noapte de luni spre marti la o fabrica industriala in estul Chinei, in urma caruia cel putin o persoana a murit, informeaza RT. Incendiu, produs intr-o fabrica din districtul.

Spania: Cinci morti si sase raniti intr-o explozie de la o fabrica de artificii

Cinci morti si sase raniti intr-o explozie de la o fabrica de artificii din apropiere de Zaragoza, in nord-estul Spaniei, a anuntat guvernul regional din Aragon, citat de AFP si DPA. Patru cadavre au fost.

Cel putin 100 de politisti, raniti la Kiev intr-o explozie dupa un vot in Parlament

Cel putin 100 de membri ai Garzii Nationale care protejau Parlamentul ucrainean au fost raniti luni, zece grav, dupa ce parlamentarii au adoptat in prima lectura un proiect de lege care prevede o autonomie sporita pentru teritoriile separatiste proruse.

Conflict in Ucraina: Cel putin 12 raniti in urma unei explozii puternice in fata parlamentului de la Kiev

O explozie puternica s-a produs luni in fata Parlamentului de la Kiev, in urma careia cel putin 12 persoane au fost ranite, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Explozia a fost produsa ca urmare a violentelor.

Venzuela: Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit intr-o inchisoare

Un incendiu a izbucnit luni in una din inchisorile din statul Carabobo in nordul Venezuelei, cel putin 17 persoane pierzandu-si viata, iar alte 11 fiibnd ranite, informeaza Reuters. Potrivit unui comunicat.

Ucraina: Cel putin 90 de membri ai fortelor de ordine, raniti in violentele din fata Parlamentului de la Kiev (VIDEO)

Ministrul ucrainean de interne, Arsen Avakov, a precizat ca cel putin 90 de membri ai fortelor de ordine au fost raniti luni in timpul violentelor din fata Parlamentului de la Kiev, anunta Digi 24. Incidentul a.

INCENDIU intr-o inchisoare din Venezuela: Cel putin 17 persoane au MURIT

Cel putin 17 persoane au murit si alte 11 au fost ranite, in urma unui incendiu izbucnit, luni, in una din inchisorile din statul Carabobo, in nordul Venezuelei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )