Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel putin 100 de politisti, raniti la Kiev intr-o explozie dupa un vot in Parlament

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel putin 100 de politisti, raniti la Kiev intr-o explozie dupa un vot in Parlament

Cel putin 100 de membri ai Garzii Nationale care protejau Parlamentul ucrainean au fost raniti luni, zece grav, dupa ce parlamentarii au adoptat in prima lectura un proiect de lege care prevede o autonomie sporita pentru teritoriile separatiste proruse. continuă pe Wall-Street Ro

Yemen: Cel putin 30 de civili au fost ucisi intr-un atac aerian condus de Arabia Suadita

Cel putin 30 de civili au fost ucisi intr-un atac aerian saudit in Yemen, informeaza dw. com. intre timp, seful securitatii din orasul-port Aden a fost ucis de persoane inarmate necunoscute. Potrivit.

Ucraina: Cel putin 90 de membri ai fortelor de ordine, raniti in violentele din fata Parlamentului de la Kiev (VIDEO)

Ministrul ucrainean de interne, Arsen Avakov, a precizat ca cel putin 90 de membri ai fortelor de ordine au fost raniti luni in timpul violentelor din fata Parlamentului de la Kiev, anunta Digi 24. Incidentul a.

Conflict in Ucraina: Cel putin 12 raniti in urma unei explozii puternice in fata parlamentului de la Kiev

O explozie puternica s-a produs luni in fata Parlamentului de la Kiev, in urma careia cel putin 12 persoane au fost ranite, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Explozia a fost produsa ca urmare a violentelor.

Arabia Saudita: Cel putin 11 morti si 219 raniti in urma unui incendiu izbucnit intr-o cladire rezidentiala a companiei Aramco

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite in urma unui incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale petroliere Aramco, in estul Arabiei.

Cel putin patru morti in urma unui incendiu la o inchisoare din Rusia

Cel putin patru detinuti si-au pierdut viata si alti opt au fost raniti intr-un incendiu declansat intr-o inchisoare din Rusia, a declarat un purtator de cuvant al inchisorii citat de Interfax , citata de The Sun Daily.

Cel putin 16 romani arestati in Ungaria. Ei actionau drept calauze pentru imigranti ilegali

Cel putin 16 romani au fost arestati in Ungaria, sub acuzatia ca actionau drept calauze pentru imigranti ilegali. Romanii incercau sa treaca in Austria si transportau in jur de 100 de refugiati.

Incendiu intr-un complex rezidential. Cel putin 11 persoane au murit si peste 200 au fost ranite

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite, unele aflandu-se in stare critica, intr-un incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale.

Casa ideala pentru un european trebuie sa aiba cel putin cinci camere

Potrivit unei analize realizate in tarile din Europa de RE/MAX Europe, compania de imobiliare in real-estate si franciza numarul unu la nivel global pe acest segment, casa ideala pentru un european trebuie sa aiba cel putin cinci camere, fara a lua in calcul baia, bucataria si holurile, si o suprafata medie de circa 131 de metri patrati.

Republica Dominicana: Cel putin 24 de persoane au murit din cauza furtunii tropicale Erika (VIDEO)

Cel putin 24 au murit in Republica Dominicana dupa ce insula a fost maturata de furtuna tropicala Erika, informeaza B1 TV. Premierul tarii a declarat ca statul a fost dat inapoi cu 20 de ani in urma.

Imagini cu protestele violente din Kiev. Manifestantii au incercat sa intre in Parlament

Cel putin zece politisti au fost raniti luni, in confruntari cu protestatari la Kiev, in timp ce parlamentarii adoptau in prima lectura un proiect de lege care prevede o autonomie sporita pentru teritoriile.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )