Libnet.ro
UNICEF

22:45

Verdict: Ioan Mang a plagiat in articole stiintifice

Adevărul Adevărul,
Verdict: Ioan Mang a plagiat in articole stiintifice

Consiliul National de Etica CNE) a stabilit, azi, ca fostul ministru al Educatiei, Ioan Mang, a plagiat in mai multe articole stiintifice, au declarat surse oficiale, decizia urmand sa fie facuta publica dupa ce va primi avizul Directiei Juridice din Ministerul Educatiei. continuă pe Adevărul

Verdict: Ioan Mang a plagiat in articole stiintifice

Consiliul National de Etica CNE) a stabilit, azi, ca fostul ministru al Educatiei, Ioan Mang, a plagiat in mai multe articole stiintifice, au declarat surse oficiale, decizia urmand sa fie facuta publica dupa ce va primi avizul Directiei Juridice din Ministerul Educatiei.

Consiliul National de Etica: Ioan Mang a plagiat. Fostul ministru: Este un atac politic

Consiliul National de Etica a decis miercuri ca fostul ministru al Educatiei, Ioan Mang, a plagiat, transmite Digi 24, care citeaza surse din interiorul Consiliului National de Etica. Mang a fost acuzat ca a.

Consiliul National de Etica din subordinea Ministerului Educatiei discuta acuzatiile de plagiat aduse lui Ioan Mang

Consiliul National de Etica din subordinea Ministerului Educatiei s-a reunit in sedinta unde va discuta acuzatiile de plagiat aduse fostului ministru al Educatiei Ioan Mang. Pe ordinea de zi a sedintei se afla raportul preliminar in cazul Mang, iar atunci cand se va obtine cvorum, raportul va merge la Directia juridica a Ministerului Educatiei pentru a fi avizata si abia apoi va fi facut public, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al institutiei, Gabriela Catana. Consiliul National de Etica este forul care a decis ca Victor Ponta NU a plagiat in teza sa de doctorat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )