Libnet.ro
UNICEF

13:45

Veronica Stoica este noul rector al Academiei de Politie

Antena3 Antena3,
Veronica Stoica este noul rector al Academiei de Politie

Comisarul sef Veronica Stoica a fost imputernicita sa exercite atributiile functiei de rector al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, a anuntat miercuri. continuă pe Antena3

UPDATE Comisarul-sef Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Politie Emilia Sercan: Surse din MAI mi-au spus ca numirea ei a durat atat de mult pentru ca au verificat sa nu aiba teza plagiata

Incepand de miercuri, noul rector al Academiei de Politie este Veronica Stoica, fiind imputernicita printr-un ordin al ministrului Carmen Dan, anunta Ministerul Afacerilor Interne. La sfarsitul lunii mai, rectorul si prorectorul Academiei de Politie, aflati sub control judiciar sub acuzatia de instigare la santaj, in dosarul privind amenintarea jurnalistei Emilia Sercan, si-au dat demisia, dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le-a cerut acest lucru. 17 Emilia Sercan, pe Facebook: imputernicirea acesteia a durat atat de mult dupa demiterea fostului rector Adrian Iacob pentru ca, mi-au declarat surse din Ministerul de Interne, principalul criteriu a fost ca teza de doctorat a viitorului rector imputernicit sa fie una neplagiata. Si au fost necesare verificari. E bine ca le-au facut ei si nu eu.

Academia de Politie are un nou rector: Carmen Dan a imputernicit-o pe Veronica Stoica la conducerea institutiei(VIDEO)

Ministerul Internelor, Carmen Dan, a imputernicit-o pe comisarul sef Veronica Stoica in functia de de rector al Academiei de Politie. Anuntul a fost facut, miercuri, de paurtatorul de cuvant al MAI, Monica.

David Sassoli este noul presedinte al Parlamentului European

Social-democratul italian David-Maria Sassoli a fost ales noul presedinte al Parlamentului European, scrie politico. eu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )