Libnet.ro
UNICEF

08:15

Veste CUTREMURATOARE pentru Simona Halep! S-a stins din viata o persoana IMPORTANTA din viata ei (FOTO)

B1 B1,
Veste CUTREMURATOARE pentru Simona Halep! S-a stins din viata o persoana IMPORTANTA din viata ei (FOTO)

Chiar inainte de meciul de debut la editia din acest an a turneuluiWTAde laIndian Wells,transmis, Simona Halep a primit o veste cutremuratoare. Bunicul tenismenei s-a stins din viata,. continuă pe B1

Indian Wells: turneul marilor sperante pentru Simona Halep. Cat de bine va rezista genunchiul, la ce nivel e jocul?

Turneul de la Indian Wells propune un duel romanesc in primul tur si revenirea Simonei Halep in circuit dupa o luna de pauza.

Simona Halep revine dupa 38 de zile: romanca joaca la noapte, la o ora imposibila pentru publicul din Romania

Simona Halep a luat o pauza fortata de problemele medicale, dupa victoria cu Ana Konjuh, la Sankt Petersburg. Cei care au asteptat cu nerabdare sa o vada, din nou, pe a 4-a jucatoare a lumii s-ar putea sa aiba o problema.

Simona Halep despre wildcard-urile Mariei Sharapova: Ar reveni in top si fara invitatii

Simona Halep este convinsa ca Maria Sharapova, aflata acum in stare de suspendare pentru dopaj, ar reveni in topul tenisului feminin si fara sa primeasca wildcard-uri. Totusi, a patra jucatoare a lumii nu considera ca rusoaica nu ar trebui sa primeasca invitatii la turnee.

FOTO Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells. Cum a fost surprinsa jucatoarea noastra, numarul 4 WTA

Simona Halep se afla in California, unde se pregateste pentru debutul la Indian Wells, turneu de prestigoiu, pe care romanca l-a castigat in 2015.

Simona Halep, ASPRU CRITICATA de fanii romani din California: Nu a zis o data multumesc si n-a facut o poza cu noi (FOTO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost aspru criticata de fanii romani care sunt stabiliti in California. Simona debuteaza sambata seara, de la ora 21:00, in turul II la Indian Wells,.

Simona Halep joaca, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

Simona Halep o poate intalni pe Maria Sarapova. Cu ce prilej ar fi cele doua din nou adversare

Simona Halep si Maria Sarapova ar putea fi adversare inaintea turneului de la Madrid. Tot in Spania, la un turneu inedit.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Indian Wells. Va juca sambata impotriva ei direct in turul II

Simona Halep a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si va debuta direct in turul al doilea al competitiei.

FOTO 10 imagini spectaculaose cu Simona Halep de la Indian Wells

Simona Halep s-a distrat din plin inaintea debutului de la Indian Wells. Eaisi pregateste revenirea in circuitul feminin cu antrenamente si actiuni promotionale.

Indian Wells: Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi - Donna Vekic

Donna Vekic va fi adversara Simonei Halep in turul doi al turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Croatia invingand-o pe Alison Riske, in runda inaugurala a competitiei californiene.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )