Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO 10 imagini spectaculaose cu Simona Halep de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
FOTO 10 imagini spectaculaose cu Simona Halep de la Indian Wells

Simona Halep s-a distrat din plin inaintea debutului de la Indian Wells. Eaisi pregateste revenirea in circuitul feminin cu antrenamente si actiuni promotionale. continuă pe Adevărul

Adversara Simonei Halep de la Indian Wells, implicata intr-un scandal sexual

Simona Halep va juca in turul al doilea la Indian Wells impotriva croatei Donna Vekici, numarul 86 in clasamentul mondial.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Indian Wells. Va juca sambata impotriva ei direct in turul II

Simona Halep a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si va debuta direct in turul al doilea al competitiei.

Indian Wells: Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi - Donna Vekic

Donna Vekic va fi adversara Simonei Halep in turul doi al turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Croatia invingand-o pe Alison Riske, in runda inaugurala a competitiei californiene.

Indian Wells (m): Bernard Tomic, Viktor Troicki, Tommy Robredo si Juan Monaco au parasit competitia californiana

Bernard Tomic, Viktor Troicki, Tommy Robredo si Juan Monaco au fost invinsi in turul intai al turneului Masters de la Indian Wells. Au obtinut calificarea nume precum Alexandr Dolgopolov, Fabio Fognini, Jeremy Chardy si Martin Klizan. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

Indian Wells: Monica Niculescu si Raluca Olaru, eliminate de pe tabloul de dublu feminin

Perechea formata din Monica Niculescu si Christina McHale SUA) a fost invinsa cu 6-3, 3-6, 10-7 de cuplul Bethanie Mattek-Sands SUA)/Lucie Safarova Cehia), in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells.

Indian Wells (f): Eugenie Bouchard, Lesia Tsurenko si Ekaterina Makarova, eliminate in turul I (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard, Lesia Tsurenko si Ekaterina Makarova au parasit competitia de la Indian Wells inca din runda inaugurala. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate vineri in turul I.

Indian Wells: Marius Copil, duel cu Horacio Zeballos in primul tur

Marius Copil, jucator venit din calificari si locul 111 ATP, il va intalni pe argentinianul Horacio Zeballos 73 ATP), in primul tur al turneului Masters de la Indian Wells SUA).

Indian Wells: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor - A trecut de Lukas Rosol

Marius Copil 111 ATP) a acces in ultimul tur al calificarilor la Indian Wells competitie din categoria Masters), turneu dotat cu premii in valoare totala de 7. 405 dolari.

Indian Wells incepe in aceasta seara cu meciul dintre Monica Niculescu si Sorana Cirstea! S-a calificat si Patricia Tig

In aceasta seara, de la ora 21. 00, pe a doua arena de la Indian Wells, are loc infruntarea romaneasca dintre Monica Niculescu si Sorana Cirstea.

Indian Wells: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea - miercuri, de la ora 21:00

Miercuri seara vor debuta partidele de pe tabloul principal de la Indian Wells, turneu din categoria Premier Mandatory. De la ora 21:00, vom avea un duel 100% romanesc: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea. Disputa va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )