Libnet.ro
UNICEF

21:30

Veste groaznica pentru Traian Basescu primita astazi din partea procurorilor

Antena3 Antena3,
Veste groaznica pentru Traian Basescu primita astazi din partea procurorilor

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au decis, miercuri, redeschiderea urmaririi penale in dosarul Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este. continuă pe Antena3

Raluca Turcan: PSD, ALDE si Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii

Presedintele interimar al PNL,Raluca Turcan, sustine caPSD,ALDEsi fostul sef al statului Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii, astfel.

SHOW TOTAL facut de Traian Basescu la dezbaterile pe legea gratierii: Poate am o sensibilitate pentru femei, e cunoscuta

Marti, au avut loc in Comisia Juridica a Senatului dezbaterile privind proiectul legii gratierii. La acestea au participat si fostul presedinte, Traian Basescu, care a venit pentru a isi sustine.

Traian Basescu insista sa o salveze pe Udrea de puscarie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a mers ieri la Comisia juridica a Senatului pentru a-si apara controversatele amendamente la Legea gratierii, depuse cu dedicatie parca pentru Elena Udrea. De partea cealalta, PNL sustine ca Traian Basescu si PSD joaca aceeasi carte: a salvarii coruptilor.

Senatorul PMP Traian Basescu: Pentru scrierea Codurilor penale s-au platit zece milioane de dolari celor mai luminate minti din mediul academic romanesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, in Comisia juridica a Senatului, ca pentru scrierea actualelor Coduri s-au platit cu zece milioane de dolari cele mai luminate minti ale mediului academic romanesc.

Traian Basescu, previziune sumbra pentru Romania: Va fi condamnata la CEDO pentru actiuniile DNA

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca Romania ar putea fi condamnata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru actiunile procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie care s-au finalizat cu.

Traian Basescu, despre ancheta Parchetului General pe alegerile din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri pentru blocarea comisiei parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu a reactionat luni dupa anuntul Parchetului General de demararea a unei anchete penale pe subiectul intalnirilor dezvaluite de Dan Andronic din timpul alegerilor prezidentiale din 2009. Fo.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Instanta suprema a decis redeschiderea dosarului Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de retrocedarea ilegala a unui teren

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, redeschiderea dosarului Flora, in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat ca ar fi retrocedat ilegal un teren din Capitala.

Traian Basescu: Am facut o masinarie de distrus oameni. Trebuie sa trecem la o justitie restaurativa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca justitia din Romania are acum un caracter punitiv exagerat, fiind o masinarie de distrus oameni, el aratand ca trebuie sa trecem la o justitie restaurativa.

Regretele lui Traian Basescu: Am facut o masinarie de distrus oameni

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat, marti, in Comisia juridica a Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra proiectului de lege al gratierii, ca in Romania Justitia are un caracter punitiv, si nu unul restaurativ, la fel ca in Uniunea Europeana, precizand ca un om care a stat in inchisoare cinci ani va iesi de acolo un om distrus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )