Libnet.ro
UNICEF

11:15

VESTE NEASTEPTATA in showbiz! Dupa Dana Grecu, o alta fosta PREZENTATOARE TV de la Antena 3 s-a RECASATORIT! (FOTO)

B1 B1,
VESTE NEASTEPTATA in showbiz! Dupa Dana Grecu, o alta fosta PREZENTATOARE TV de la Antena 3 s-a RECASATORIT! (FOTO)

A fost weekendul nuntilor in mass-media romaneasca. Iulia Zgripcea, prezentatoarea meteo de la TVR, a spus DA din nou. Frumoasa bruneta s-a casatorit cu un coleg de la TVR, prezentatorul de stiri. continuă pe B1

VESTE NEASTEPTATA in showbiz! Dupa Dana Grecu, o alta fosta PREZENTATOARE TV de la Antena 3 s-a RECASATORIT! Jumatatea ei, un JURNALIST extrem de cunoscut (FOTO)

A fost weekendul nuntilor in mass-media romaneasca. Iulia Zgripcea, prezentatoarea meteo de la TVR, a spus DA din nou. Frumoasa bruneta s-a casatorit cu un coleg de la TVR, prezentatorul de stiri.

Veste NEASTEPTATA in showbiz! ANDREEA, cunoscuta PREZENTATOARE a stirilor PRO TV s-a RECASATORIT. Discretia S-A TERMINAT! Cine este MIRELE (FOTO)

Andreea Marinescu este cunoscuta ca fiind prezentatoarea stirilor de dimineata de la ProTV. Andreea s-a recasatorit si a publicat cateva poze de la eveniment pe internet. Nu este prima oara cac.

Veste neasteptata primita de Traian Berbeceanu. Procesul fostului sef BCCO si al procurorilor DIICOT a fost reluat

Magistratii au fixat termen pentru judecarea apelului declarat in dosarul politistului Traian Berbeceanu, dupa un an si jumatate de la achitarea, pe fond, a fostului sef al BCCO Alba.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )