Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vestea care da fiori reci romanilor. Anuntul facut de medicul Alexandru Rafila

Antena3 Antena3,
Vestea care da fiori reci romanilor. Anuntul facut de medicul Alexandru Rafila

Din pacate nu vom scapa de noul coronavirus nici anul viitor iar gravitatea acestuia nu va scadea. Declaratia a fost facuta de medicul Alexandru Rafila. De altfel, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat la Antena 3 ce masuri de preventie trebuie luate si de ce este important sa ne vaccinam in aceasta toamna impotriva gripei sezoniere. continuă pe Antena3

RCA 2020. Vestea care intereseaza milioane de soferi romani. Anuntul Ministerului

Veste noua pentru milioane de soferi! Ministerul a facut anuntul care are in vizor RCA-ul pentru anul 2020. Ce trebuie sa faci de acum? RCA 2020: Veste noua pentru milioane de romani Vesti importante pentru milioane de soferi din Romania. Ministerul de Finante a anuntat oficial ca va modifica legea RCA prin ordonanta de urgenta.

Lidl Romania schimba tot in magazine. Vestea care intereseaza milioane de clienti

Schimbari uriase in toate magazinele Lidl! Milioane de clienti din toata Romania trebuie sa afle asta. Noi produse si reduceri impresionante care nu trebuie ratate! Schimbari majore in magazinele Lidl! Lantul de magazine Lidl din Romania a anuntat, in mod oficial, schimbari uriase. Supermarket-urile au indicat faptul ca incepand cu saptamana viitoare vor avea produse .

Noi modificari in structura anului scolar. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe

Apar alte modificari in structura anului scolar. De data aceasta, este vorba despre orele de sport din programa, iar anuntul a fost facut marti, de ministrul de resort, Ionut Stroe.

Fructul zemos de sezon care te scapa de griji si de kilogramele in plus. Anuntul facut de Mihaela Bilic

Mihaela Bilic a vorbit despre fructul minune de sezon care te ajuta sa slabesti si te scapa de constipatie. Nutritionista a prezentat pe pagina personala de Facebook beneficiile uimitoare ale prunelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )