Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti bune pentru galateni: vor avea din nou toalete ecologice in oras

Adevărul Adevărul,
Vesti bune pentru galateni: vor avea din nou toalete ecologice in oras

52 din cele 75 de toalete noi au fost deja amplasate in zonele aglomerate din Galati: in parcuri, piete sau alte zone de agrement. continuă pe Adevărul

Scoala de vara pentru antreprenoriat social: elevii galateni vor invata cum sa planifice un business care sa ajute comunitatea

Timp de o saptamana, 32 de elevi de liceu din judet vor avea acces la informatii practice despre cum sa transforme o idee de antreprenoriat social intr-o oportunitate pentru ei si pentru cei din jur, cum sa conceapa un plan de marketing si cum sa gestioneze investitiile intr-o afacere care sa aduca beneficii comunitatii lor.

Slovenii, chemati din nou la urne pentru alegeri anticipate

Pentru a doua oara in ultimii trei ani, slovenii sunt chemati la urme in cadrul unor alegeri legislative anticipate ce vor avea loc duminica. Scrutinul ar putea accentua instabilitatea in aceasta tara mica din zona euro ce s-a aflat aproape de faliment la sfarsitul lui 2013, arata Mediafax.

Kate Middleton, din nou insarcinata? Kate si William vor deveni parinti pentru a doua oara!

Veste mare de la Palatul Regal al Marii Britanii! Cu doar cateva zile inainte ca Printul George sa implineasca un an pe 22 iulie), o prietena apropiata a Ducesei de Cambridge a declarat pentru RadarOnline ca aceasta este din nou insarcinata si ca va face publica aceasta veste cat de curand.

Avioanele F-35 ale armatei americane sunt din nou autorizate sa zboare, anunta Pentagonul

Avioanele de vanatoare F-35 ale armatei americane, blocate la sol de luna trecuta, sunt din nou autorizate sa zboare, a anuntat marti Pentagonul, potrivit AFP.

Pamela Anderson, din nou in bratele unui fost iubit

Categoric ii place ciorba reincalzita. Nici nu a anuntat bine ca divorteaza din nou de Rick Salomon ca despre Pamela Anderson se zvoneste ca s-a intors deja in bratele unui fost iubit.

Elena Basescu este din nou insarcinata! Isi doreste trei copii!

Elena Basescu este, din nou, insarcinata! Vestea a fost facuta public de Catalin Maruta, care sustine ca fiica Presedintelui va aduce pe lume un copil in primele luni ale anului viitor. Iata ce a declarat EBA.

Seful secretariatului general al Guvernului, Ion Moraru, audiat din nou la DNA in dosarul contractelor ilegale cu Microsoft

Ion Moraru, seful secretariatului general al Guvernului, este audiat din nou luni dimineata la DNA, in dosarul contractelor incheiate ilegal de 3 ministere cu Microsoft dar si alte firme. Sesizarea a fost facuta.

ARCB ii cere din nou lui Traian Basescu sa intervina in cazul Cathedral Plaza

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) arata ca autoritatile tergiverseaza de un an si jumatate materializarea deciziei irevocabile a instantelor judecatoresti care prevede demontarea cladirii Cathedral Plaza, construita in apropierea Catedralei mitropolitane Sfantul Iosif si ii cere, din nou, presedintelui Traian Basescu sa intervina in acest caz, informeaza un comunicat de presa.

Arhiepiscopia Romano-Catolica ii cere din nou presedintelui Traian Basescu sa intervina in cazul Cathedral Plaza

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) arata, intr-un comunicat de presa difuzat sambata, ca autoritatile tergiverseaza de un an si jumatate materializarea deciziei irevocabile a instantelor judecatoresti care prevede demontarea cladirii Cathedral Plaza, construita in apropierea Catedralei mitropolitane Sfantul Iosif si ii cere, din nou, presedintelui Traian Basescu sa intervina in acest caz.

Transportatorii pot depune cereri pentru restituirea unei parti din acciza de carburanti

Transportatorii rutieri pot depune cereri pentru restituirea unei parti din acciza la carburanti incepand de saptamana viitoare, cand intra in vigoare H. 537/ 2014 privind conditiile, procedura si termenele de restituire ca ajutor de stat a sumelor reprezentand diferenta dintre nivelul standard al accizelor si nivelul accizelor diferentiat pentru motorina utilizata drept combustibil pentru motor, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )