Libnet.ro
UNICEF

17:00

Slovenii, chemati din nou la urne pentru alegeri anticipate

România Liberă România Liberă,
Slovenii, chemati din nou la urne pentru alegeri anticipate

Pentru a doua oara in ultimii trei ani, slovenii sunt chemati la urme in cadrul unor alegeri legislative anticipate ce vor avea loc duminica. Scrutinul ar putea accentua instabilitatea in aceasta tara mica din zona euro ce s-a aflat aproape de faliment la sfarsitul lui 2013, arata Mediafax. continuă pe România Liberă

Basescu, reclamat din nou la CNCD pentru declaratii privind romii

Presedintele Traian Basescu a fost din nou reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), de organizatia Romani CRISS, dupa ce a facut joi o serie de declaratii privind clanurile de romi .

Traian Basescu, reclamat din nou la CNCD pentru declaratii facute la adresa clanurilor de romi

Organizatia RomaniCRISS l-a reclamat pe presedintele TraianBasescu la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii dupa declaratiile facute joi de seful statului despre clanurile de romi.

Bebelusul care a fost vindecat de HIV este din nou seropozitiv

O micuta americanca nascuta seropozitiva, care aparent se vindecase in urma unui intens tratament cu antiretrovirale, a fost diagnosticata din nou cu HIV, au anuntat cercetatorii, preluati de AFP. Mama fetitei de 4 ani din Mississippi este infectata cu HIV, iar bebelusului i s-au administrat antiretrovirale la nici 30 de ore de la nastere, mult mai repede decat este normal in cazul nou-nascutilor cu risc ridicat de contaminare. Fetita a fost tratata pana la 18 luni, varsta la care medicii i-au pierdut urma timp de zece luni, perioada in care bebelusul nu a primit niciun tratament, noteaza Agerpres.

Tanara care si-a pierdut mana intr-un accident a dat din nou in judecata CNADNR

Elena Ghegeliu, tanara care si-a pierdut mana dreapta in urma unui accident rutier petrecut in 2006 si care a primit despagubiri morale de un milion de euro de la CNADNR, a dat din nou in judecata compania, solicitand daune materiale pentru protezele de care are nevoie, relateaza Mediafax.

ARCB ii cere din nou lui Traian Basescu sa intervina in cazul Cathedral Plaza

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) arata ca autoritatile tergiverseaza de un an si jumatate materializarea deciziei irevocabile a instantelor judecatoresti care prevede demontarea cladirii Cathedral Plaza, construita in apropierea Catedralei mitropolitane Sfantul Iosif si ii cere, din nou, presedintelui Traian Basescu sa intervina in acest caz, informeaza un comunicat de presa.

Arhiepiscopia Romano-Catolica ii cere din nou presedintelui Traian Basescu sa intervina in cazul Cathedral Plaza

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) arata, intr-un comunicat de presa difuzat sambata, ca autoritatile tergiverseaza de un an si jumatate materializarea deciziei irevocabile a instantelor judecatoresti care prevede demontarea cladirii Cathedral Plaza, construita in apropierea Catedralei mitropolitane Sfantul Iosif si ii cere, din nou, presedintelui Traian Basescu sa intervina in acest caz.

Robert Downey Jr. va fi din nou tata: Sotia sa va naste in noiembrie o fetita

Robert Downey Jr. va deveni din nou tata, sotia lui, Susan Downey, fiind insarcinata cu al doilea copil al cuplului, a anuntat actorul intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook. Hm, nu stiu daca este.

Capat de drum! Pamela Anderson divorteaza din nou de Rick Salomon

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. La doar sase luni dupa ce a spus da, Pamela Anderson divorteaza din nou de Rick Salomon.

Kelly Osbourne iubeste din nou. Si o arata!

Dragostea ii zambeste din nou lui Kelly Osbourne! Despre vedeta tv se zvoneste ca se intalneste cu modelul Ricki Hall, dupa ce a postat o fotografie incendiara cu el, sarutandu-se pasional.

La Strasbourg se impune din nou un prag electoral impotriva populistilor si un for care sa-i demaste

Alegerile pentru Parlamentul European au aratat: cetatenii europeni se intereseaza de proiectul european. Campania electorala la care, pentru prima oara, au concurat candidati de varf ai celor doua mari familii politice europene, a dus la o mobilizare a cetatenilor europeni. Cresterea semnificativa a prezentei alegatorilor la urne in unele state membre - in Germania cu aproape cinci la suta - marcheaza o schimbare de tendinta. In Uniunea Europeana, luata in ansamblu, participarea la vot s-a stabilizat dupa decenii de declin continuu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )