Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vesti bune pentru romanii care au credite luate in franci elvetieni. Ce a decis Curtea Europeana de Justitie

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii care au credite luate in franci elvetieni. Ce a decis Curtea Europeana de Justitie

Sperante pentru clientii cu credite luate in franci elvetieni. Curtea Europeana de Justitie a dat castig de cauza unor cetateni maghiari care s-au plans ca nu au fost informati despre costurile creditului. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii care vor sa debuteze in afaceri. Masura luata de Guvern in sedinta de astazi

Fondurile nerambursabile in limita a 50%, dar nu mai mult de 10. 000 euro, din valoarea planului de afaceri si garantia statului in limita a 80%, dar nu mai mult de 80. 000 euro, din valoarea unui credit bancar vor fi.

Cateva vesti bune pentru Nastase si Ponta. Una singura mai proasta

Trecusera vreo doua-trei saptamani de la tragedia aviatica din Apuseni cand pe birou aterizeaza o hartie despre modul in care Corpul de Control al Guvernului ancheteaza angajatii Romatsa. Citez din nota scrisa de un angajat luat la intrebari de baietii lui Ponta: . mi-au fost adresate amenintari inimaginabile si incomparabile cu statutul de cetatean al acestui stat si de salariat al institutiei la care lucrez. Am fost amenintata in repetate randuri ca voi avea de suferit atat eu cat si familia mea in cazul in care refuz sa colaborez, ca nu declar in scris ceea ce imi sugerau cei doi anchetatori.

Vesti bune pentru biciclisti. 98 de kilometri de piste noi in Bucuresti

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) dezbate marti proiectul privind implementarea unui sistem de transport cu bicicleta in zona centrala a Capitalei. Aproape 98 de kilometri de piste noi pentru.

Delta Bucurestiului: vesti bune pentru locuitori despre soarta Parcului Vacaresti

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a dat aviz favorabil pentru ca suprafata de 183 de hectare a Lacului Vacaresti sa poata fi declarata de Guvern parc natural.

Romanii care merg in excursii cheltuiesc de zece ori mai mult pe picnicuri decat la restaurante

Romanii care merg in excursii calatorii fara innoptare) prefera picnicul, alocand 39,1% din bani pentru mancare, bauturi si tigari, 31% pentru diverse cumparaturi si doar 4,5% pentru restaurante si baruri, potrivit unui studiu al Institutului National.

STUDIU. Romanii care merg la picnic cheltuiesc de zece ori mai mult decat la restaurante

Romanii care prefera picnicul, alocand 39,1% din bani pentru mancare, bauturi si tigari, 31% pentru diverse cumparaturi si doar 4,5% pentru restaurante si baruri, potrivit unui studiu al Institutului National de Cercetare si Dezvoltare in Turism INCDT).

Subventii de la stat pentru firmele care angajeaza tineri sub 25 de ani

Veste buna pentru tineri. isi vor gasi mai usor un loc de munca. Guvernul a aprobat o hotarare prin care unele societati vor primi bani de la stat ca sa-si plateasca salariatii. Printr-o hotarare de.

Subventii de stat pentru firmele care angajeaza tineri sub 25 de ani

Veste buna pentru tineri. isi vor gasi mai usor un loc de munca. Guvernul a aprobat o hotarare prin care unele societati vor primi bani de la stat ca sa-si plateasca salariatii. Printr-o hotarare de.

Arad: Ingredientele pentru tocanita care urma sa fie servita la petrecerea PDL de 1 Mai, confiscate de politisti

Sute de kilograme de cartofi, zeci de kilograme de carne si semipreparate din carne, dar si alte produse destinate unei petreceri organizate de PDL Arad de 1 Mai, la care urma sa se ofere gratuit sute de portii de tocanita la ceaun, au fost confiscate, joi, de autoritati, pentru lipsa documentelor, transmite Mediafax.

Burse pentru liceenii care vor sa devina medici si farmacisti

Elevii claselor a X-a si a XI-a pot castiga patru burse in valoare de cate 450 de euro, in cadrul unui proiect care ii incurajeaza pe liceeni sa devina farmacisti si medici, in conditiile in care, conform unei cercetari realizate in 2013, tot mai putini tineri vor sa profeseze in domeniul medical.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )