Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vesti bune pe piata muncii: cu 30% mai multe locuri si bugete salariale mai mari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vesti bune pe piata muncii: cu 30% mai multe locuri si bugete salariale mai mari

Piata locurilor de munca a cunoscut o schimbare de trend inca de la jumatatea anului 2013. Ulterior, cererea de recrutare din partea companiilor a crescut constant si a accelerat vizibil pe parcursul anului 2014, cand numarul joburilor disponibile. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti bune pe piata muncii: cu 30% mai multe locuri si bugete salariale mai mari

Piata locurilor de munca a cunoscut o schimbare de trend inca de la jumatatea anului 2013. Ulterior, cererea de recrutare din partea companiilor a crescut constant si a accelerat vizibil pe parcursul anului 2014, cand numarul joburilor disponibile online a crescut cu 43%, cel mai inalt nivel de dupa 2008, anul de varf al pietei, potrivit unei analize a site-ului de recrutare eJobs.

HOROSCOP 2 martie : Primavara vine cu vesti bune pentru zodii

Astrele vin cu vesti bune pe plan profesional pentru tauri si gemeni. Afla ce spun si despre celelalte zodii.

Alunecari de teren in mai multe zone din Orsova. Locuintele se pot prabusi in orice moment

Mai multe case din Orsova sunt in pericol de a se prabusi din cauza alunecarilor de teren, care au afectat orasul in mai multe puncte. in mare pericol sunt trei case situate pe unde deal fiindca zidul de sprijin a cazut in prapastie.

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in trimestrul patru, pentru prima oara din 2011

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in ultimul trimestru al anului 2014, pentru prima oara din 2011, potrivit companiei de analiza a pietei Gartner. Apple a vandut in primul trimestru fiscal.

Perchezitii la Primaria Ploiesti: Mai multe persoane sunt suspectate de fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac marti dimineata perchezitii la sediul primariei din Ploiesti. in acest caz, mai multe persoane sunt suspectate de fapte de coruptie. in acest moment nu exista.

12.696 de reclamatii inregistrate la ASF in 2014, in scadere cu 5,78%/TOP 10 asiguratori cu cele mai multe reclamatii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inregistrat anul trecut 12. 696 de noi petitii de la asigurati, in scadere cu 5,78% fata de 2013. Dintre acestea, 9. 316 de petitii au fost solutionate in favoarea petentilor. Din analiza primelor 10 societati de asigurari cu cele mai multe reclamatii la ASF reiese ca, exceptand City Insurance si Allianz-Tiriac care au inregistrat cresteri ale numarului de petitii, cu 36,58%, respectiv 22,37%, celelalte societati de asigurare au inregistrat scaderi ale petitiilor in anul 2014. In perioada analizata, Euroins 33,62%) si Astra 24,64%) au inregistrat cumulat un procent de 58,26% din totalul petitiilor adresate ASF.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din Maramures

Institutul National de Hidrologie a emis o avertizare meteo cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din judetul Maramures. Este vorba despre raurile Viseu, Iza, Tur si Lapus. Codul valabil va fi valabil din seara zilei de 2 martie, ora 20:00 pana in 3 martie, ora 16:00.

Asasinare Nemtov: Mars funerar la Moscova, mitinguri ale opozitiei in mai multe orase

Reprezentatii opozitiei din Rusia vor organiza un mars funerar, la Moscova, in memoria liderului lor, Boris Nemtov, care a fost asasinat. Mai multe mitinguri vor fi organizate in diverse orase ale tarii.

Kanye West: Fac sex de mai multe ori pe zi

Dezvaluire incredibila facuta de Kanye West. Rapperul a marturisit ca face de mai multe ori sex pe zi cu sotia lui, Kim Kardashian.

Faze tari: Legendele masacrului de la Manastirea Iezer: 300 de calugari ucisi la un praznic, in numele aurului ascuns in zidurile lacasului; Au intrat in Cartea Recordurilor! Nunta cu cele mai multe domnisoare de onoare; Cercetatorii au descoperit o gaur

Anaconda de peste 7 metri prinsa langa un sat din Brazilia. Cu ce se hranea monstrul. Localnicii din Caccu, un sat din sud-vestul Braziliei, au chemat soldatii. Anaconda nu era la prima vizita in zona. A mers de mai multe ori in ultima perioada, iar dupa ce porcii si puii au inceput sa. Razbunarea unui barbat inselat nu cunoaste limite. Ce a descoperit o femeie pe un site de socializare. Razbunarea nu cunoste limite, spune o vorba din popor, perfect adevarata in acest caz. Un barbat s-a folosit de un site de socializare pentru a anunta pe toata lumea ca.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )