Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

B1 B1,
Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun. continuă pe B1

Vesti proaste pentru Nintendo! in ciuda popularitatii, profitul Pokemon Go este limitat (VIDEO)

Nintendo vine cu vesti proaste pentru investitori. Desi este un real succes si s-a dovedit a fi foarte profitabil, jocul Pokemon Go nu va contribui cu o suma prea mare la bugetul companiei nipone.

Momente de panica pentru cativa pescari din Australia. Ce au descoperit barbatii in navod (VIDEO)

Surpriza de proportii pentru cativa pescari din nord-estul Australiei. Barbatii au mers sa pescuiasca, lucru deloc neobisnuit pana aici. Acestia au ramas impresionati insa, chiar.

Victor Ponta, mesaj acid pentru liberali: Romanii din Diaspora nu sunt nici lenesi, nici dezinformati. Pur si simplu votul ii lasa indiferenti!

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj pe Facebook, ca romanii din Diaspora nu sunt lenesi, asa cum ar sustine unii liberali, ci doar au alte lucruri mai serioase de facut si.

Victorie la Montreal pentru echipa formata din Simona Halep si Monica Niculescu: SiMonica s-a calificat in turul al doilea al competitiei

SimonaHalepsi Monica Niculescu s-au calificat in turul al doilea al probei de dublu de la Montreal, informeaza Prosport. Cele doua au trecut fara probleme de echipa formata din Gabriela Dabrowski.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )