Libnet.ro
UNICEF

11:01

Vesti noi despre Windows Phone 8.1: cum e centrul de notificari a la Microsoft si cum arata noul ecran de start

Adevărul Adevărul,
Vesti noi despre Windows Phone 8.1: cum e centrul de notificari a la Microsoft si cum arata noul ecran de start

Microsoft pregateste o noua actualizare pentru Windows Phone si in ultima saptamana au aparut noi informatii despre versiunea Blue. Iata-le pe cele mai importante si cum va fi implementat, spre exemplu, centrul de notificari pe care Android si iOS il au de ceva timp. continuă pe Adevărul

Culinar Bing te ajuta sa faci mancare buna cu Windows Phone

Culinar Bing sau Bing Food Drink, in functie de tara din care descarcati aplicatia, este solutia perfecta pentru un pic de inspiratie culinara. Cei de la Microsoft au creat un intreg set de aplicatii sub brandul Bing, printre acestea se numara si recent lansatul Culinar Bing. Daca aveti o pasiune pentru gatit sau va incanta teribil sa va uitati la retete, aceasta noua aplicatie pentru Windows Phone 8 mi se pare una dintre cele mai complete solutii. Interfata este [].

Popularul Bridge Constructor ajunge pe Windows Phone

Dupa un an de la lansarea Bridge Constructor pentru iOS si Android, utilizatorii de Windows Phone se pot bucura de acelasi joc. Imediat dupa ce s-a lansat Bridge Constructor pe iOS, acum aproximativ un an, m-am grabit sa-l experimentez pentru ca imi aducea aminte de o serie de jocuri din adolescenta. La momentul respectiv, era vorba de Bridge Builder si, ulterior, Pontifex. Bridge Constructor este un joc pentru pasionatii de poduri. Fiecare misiune implica sa realizati un pod in conditii [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )