Libnet.ro
UNICEF

08:01

Vesti PROASTE despre Regele Mihai: Seful Casei Regale a facut TERIBILUL anunt

B1 B1,
Vesti PROASTE despre Regele Mihai: Seful Casei Regale a facut TERIBILUL anunt

Noi amanunte tulburatoare despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Seful Casei regale a facut dezvaluiri socante, in direct la TVR: Andrew Popper spune caRegele Mihaieste intr-o stare. continuă pe B1

Membru CNA, privind emisiunile in care s-a discutat despre Regele Mihai: E inadmisibil sa il chemi pe Miron Cozma sau pe Gigi Becali sa isi dea cu parerea

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a cerut monitorizarea si analizarea emisiunilor in care s-a discutat despre Regele Mihai si a facut apel catre televiziuni sa trateze subiectul cu decenta.

Anunt de ULTIMA ORA! Este vorba despre REGELE MIHAI! Avocatul fostului Principe Nicolae este cel care a dat VESTEA

In timp ce Regele Mihai se afla intr-o stare de sanatate critica, urmasii acestuia din Casa Regala se afla intr-un imens scandal. Principalele tabere in scandal par a fi cele dint.

Ce spun oamenii simpli din Elvetia despre Regele Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a imbunatatit, anunta fizioterapeutul Majestatii sale. Suveranul este constient, mananca si vorbeste cu apropiatii, potrivit celor mai recente.

ULTIMA ORA: Din NEFERICIRE, Seful Casei Majestatii Sale a fost OBLIGAT sa faca TERIBILUL ANUNT. Din pacate, REGELE MIHAI ...

Noi amanunte tulburatoare despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Seful Casei regale a facut dezvaluiri socante, in direct la TVR: Andrew Popper spune caRegele Mihaieste intr-o stare.

Vesti noi despre starea Regelui Mihai. Anuntul a fost facut de Principesa Margareta

Regele Mihai a fost stabilizat in urma cu patru zile, este constient, linistit, reunoaste persoane si pune intrebari, transmite TVR, citand informatii furnizate duminica seara, la resedinta.

Ghinea (USR): Vrem sa eliminam beneficiile materiale ale Casei Regale. Sa se gandeasca mai mult la tara decat la intelegeri politice

Vicepresedintele USR Cristian Ghinea a declarat luni ca partidul din care face parte va formula o serie de amendamente la proiectul de lege privind statutul Casei Regale prin care sa elimine beneficiile materiale si subordonarea institutiei fata de politic, adaugand ca viitoarea sefa a Casei regale trebuie sa se gandeasca mai mult la public si la tara decat la intelegeri politice cu cei care guverneaza temporar Romania.

Regele Mihai e mai bine: Ce SPUNE despre tot SCANDALUL din jurul sau

Regele Mihai se simte mai bine, a anuntat Principesa Margareta, care spune ca tatal ei este constient, vorbeste, recunoaste persoanele din jurul sau si a intrebat de ce este inconjurat de atat.

ONG-ul Conventia Nationala pentru Monarhie Constitutionala: De 4 ani, Regele Mihai se afla in spatele unui zid de tacere, pe care cu siguranta nu el l-a ridicat. Deciziile semnate in numele Regelui in ultimii ani contrazic profund tot ceea ce El a exprim

Conventia Nationala pentru Monarhie Constitutionala, organizatie non-guvernamentala care sustine restaurarea Monarhiei Constitutionale in Romania, afirma, intr-un comunicat, ca Deciziile semnate in numele Regelui in ultimii ani contrazic profund tot ceea ce El a exprimat public, adaugand: constatam cu tristete ca, de aproximativ 4 ani, Regele Mihai se afla in spatele unui zid de tacere, pe care cu siguranta nu el l-a ridicat.

TVR: Regele Mihai se simte mai bine

Regele Mihai se simte mai bine, anunta corespondentul TVR in Elvetia, precizand ca informatia nu este comunicata oficial de Casa Regala.

Regele Mihai, filat si interceptat timp de 42 de ani. Cum a incercat Ceausescu sa compromita Casa Regala

In 1973, Securitatea facea un raport complet al situatiei Familei Regale dupa 27 de ani de exil. Agentii Securitatii scriu in rapoartele lor ca: Mihai e cel mai sarac rege din exil. Regele avea.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )