Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce spun oamenii simpli din Elvetia despre Regele Mihai

Antena3 Antena3,
Ce spun oamenii simpli din Elvetia despre Regele Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a imbunatatit, anunta fizioterapeutul Majestatii sale. Suveranul este constient, mananca si vorbeste cu apropiatii, potrivit celor mai recente. continuă pe Antena3

Membru CNA, privind emisiunile in care s-a discutat despre Regele Mihai: E inadmisibil sa il chemi pe Miron Cozma sau pe Gigi Becali sa isi dea cu parerea

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a cerut monitorizarea si analizarea emisiunilor in care s-a discutat despre Regele Mihai si a facut apel catre televiziuni sa trateze subiectul cu decenta.

Anunt de ULTIMA ORA! Este vorba despre REGELE MIHAI! Avocatul fostului Principe Nicolae este cel care a dat VESTEA

In timp ce Regele Mihai se afla intr-o stare de sanatate critica, urmasii acestuia din Casa Regala se afla intr-un imens scandal. Principalele tabere in scandal par a fi cele dint.

Vesti PROASTE despre Regele Mihai: Seful Casei Regale a facut TERIBILUL anunt

Noi amanunte tulburatoare despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Seful Casei regale a facut dezvaluiri socante, in direct la TVR: Andrew Popper spune caRegele Mihaieste intr-o stare.

Noi date din Elvetia despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai a fost un subiect care a tinut atentia presei in ultima saptamana dupa ce Casa Regala a anuntat ca aceasta s-a inrautatit, iar Principesa Margareta s-a.

TVR: Regele Mihai se simte mai bine

Regele Mihai se simte mai bine, anunta corespondentul TVR in Elvetia, precizand ca informatia nu este comunicata oficial de Casa Regala.

TVR: Regele Mihai se simte mai bine, starea sa s-a ameliorat

Vesti importante din Elvetia, de la resedinta Regelui Mihai: starea de sanatate a Majestatii Sale s-a ameliorat. Nu sunt vesti comunicate oficial de Casa Regala, ci confirmate pentru postul public de.

Regele Mihai e mai bine: Ce SPUNE despre tot SCANDALUL din jurul sau

Regele Mihai se simte mai bine, a anuntat Principesa Margareta, care spune ca tatal ei este constient, vorbeste, recunoaste persoanele din jurul sau si a intrebat de ce este inconjurat de atat.

ONG-ul Conventia Nationala pentru Monarhie Constitutionala: De 4 ani, Regele Mihai se afla in spatele unui zid de tacere, pe care cu siguranta nu el l-a ridicat. Deciziile semnate in numele Regelui in ultimii ani contrazic profund tot ceea ce El a exprim

Conventia Nationala pentru Monarhie Constitutionala, organizatie non-guvernamentala care sustine restaurarea Monarhiei Constitutionale in Romania, afirma, intr-un comunicat, ca Deciziile semnate in numele Regelui in ultimii ani contrazic profund tot ceea ce El a exprimat public, adaugand: constatam cu tristete ca, de aproximativ 4 ani, Regele Mihai se afla in spatele unui zid de tacere, pe care cu siguranta nu el l-a ridicat.

Printesa Margareta si Radu Duda, acuzati ca-l tin ostatic pe Regele Mihai

Avocatul Principelui Nicolae si Asociatia Amicii Regelui Mihai sugereaza ca Principesa Margareta si Principele Radu Duda au instaurat dictatura in Casa Regala. Starea Regelui Mihai s-a imbunatatit, a anuntat corespondentul TVR in Elvetia.

ULTIMA ORA: Din NEFERICIRE, Seful Casei Majestatii Sale a fost OBLIGAT sa faca TERIBILUL ANUNT. Din pacate, REGELE MIHAI ...

Noi amanunte tulburatoare despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Seful Casei regale a facut dezvaluiri socante, in direct la TVR: Andrew Popper spune caRegele Mihaieste intr-o stare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )