Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vezi ce supermodel va aparea goala pe coperta revistei Playboy.

România Liberă România Liberă,
Vezi ce supermodel va aparea goala pe coperta revistei Playboy.

Kate Moss a confirmat, miercuri, ca va aparea goala pe coperta revistei Playboy, relateaza Huffington Post. Pictorialul va marca cea de-a 60-a aniversare a revistei, dar si cea de a 40-a aniversare a top-modelului britanic. Ai nevoie de o vedeta mondiala pentru a celebra a 60-a aniversare a revistei Playboy. Este vorba despre imaginea Burberry, despre cel mai mare supermodel din lume, pentru coperta Playboy. Ea este partenerul perfect pentru noi pentru a ne ajuta sa ne relansam in urmatorii 60 . continuă pe România Liberă

Vezi ce supermodel va aparea nud pe coperta revistei Playboy.

Kate Moss a confirmat, miercuri, ca va aparea goala pe coperta revistei Playboy, relateaza Huffington Post. Pictorialul va marca cea de-a 60-a aniversare a revistei, dar si cea de a 40-a aniversare a top-modelului britanic. Ai nevoie de o vedeta mondiala pentru a celebra a 60-a aniversare a revistei Playboy. Este vorba despre imaginea Burberry, despre cel mai mare supermodel din lume, pentru coperta Playboy. Ea este partenerul perfect pentru noi pentru a ne ajuta sa ne relansam in urmatorii 60 .

Kate Moss va poza goala pe coperta revistei Playboy

Top-modelul britanic Kate Moss va poza goala pe coperta numarului care marcheaza cea de-a 60-a aniversare a revistei Playboy.

Modelul britanic Kate Moss va aparea goala pe coperta numarului care marcheaza a 60-a aniversare a revistei Playboy

Modelul britanic Kate Moss va aparea goala pe coperta numarului care marcheaza cea de a 60-a aniversare a revistei Playboy, relateaza Huffington Post. Cu toate ca informatia incepusa sa circule in presa.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )