Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vezi ce vedeta internationala va deveni pentru prima oara mama la 50 de ani

B1 B1,
Vezi ce vedeta internationala va deveni pentru prima oara mama la 50 de ani

Janet Jackson a confirmat in sfarsit marea veste. Artista in varsta de 50 de ani va fi mamica pentru prima oara. inca din aprilie, de cand cantareata a anulat turneul. continuă pe B1

Cantareata Andreea Balan a devenit mama pentru prima data

Cantareata Andreea Balan, care face parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzata de Antena 1, a devenit mama pentru prima data, duminica, anunta News. ro. Andreea Balan a nascut, la o clinica privata din Capitala, o fetita pe care o va numi Ella. Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea, a scris Andreea Balan pe Facebook. Cantareata Andreea Balan are o relatie cu actorul George Burcea, tatal bebelusului nascut duminica.

Kylie Jenner a pozat TOPLESS pentru prima data! (FOTO)

Kylie Jenner este una dintre surorile lui Kim Kardashian, cunoscuta pentru aparitiile televizate din Keeping up with Kardashian. Tanara a hotarat sa renunte la inhibitii si sa pozeze pentru prima.

Printul William si Ducesa Kate, pentru prima data in London Eye!

Printul William si Ducesa Kate au urcat pentru prima data in London Eye, celebra roata din centrul Londrei. Si asta chiar daca locuiesc la doi pasi de cunoscutul obiectiv turistic.

Fondurile suplimentare alocate pentru Prima casa vor fi puse la dispozitia bancilor

Ministerul Finantelor Publice a aprobat alocarea pe banci a celor 500 de milioane de lei, suma totala cu care a fost suplimentat plafonul de garantii pentru programul Prima Casa, fondurile urmand sa fie disponibile finantatorilor de maine, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )