Libnet.ro
UNICEF

20:45

Viata si moartea OUG 13. Cele 13 momente-cheie ale ordonantelor care au scos romanii in strada

Adevărul Adevărul,
Viata si moartea OUG 13. Cele 13 momente-cheie ale ordonantelor care au scos romanii in strada

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, vineri, legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14. intreg scandalul ordonantei care modifica legislatia penala a inceput cu o luna in urma, iar inceperea remedierii situatiei, prin adoptarea unei alte ordonante, a fost hotarata de Guvernul Grindeanu in urma cu trei saptamani, dupa ample proteste desfasurate in toata Romania. continuă pe Adevărul

Legea de respingere a OUG 13 si legea de aprobare a OUG 14, adoptate in plenul Camerei Deputatilor. Dragnea a lipsit de la sedinta (VIDEO)

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat legea de abrogare a OUG 13 cu 291 de voturi pentru si trei abtineri. Totodata, deputatii au adoptat si legea de aprobare a OUG 14 cu 292 de voturi.

UPDATE Final de drum pentru Ordonantele 13-14: respingerea OUG 13 si aprobarea OUG 14 de abrogare, votate de plenul Camerei Deputatilor/ Iordache si-a respins propria ordonanta

Plenul Camerei Deputatilor a votat marti legea de respingere a OUG 13/2017 si pe cea de aprobare a OUG 14/2017, care o abroga pe 13. Acestea merg la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, s-a abtinut la ambele voturi, in timp ce fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul OUG 13, si-a respins propria ordonanta si a votat si pentru Ordonanta de abrogare. Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a lipsit de la vot. Vezi in articol votul electronic pe cele doua ordonante.

Iohannis a promulgat Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

ACTUALIZARE 10:35 Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. ------ Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca astazi va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14.

Saga ordonantelor s-a incheiat. Alesii au adoptat aprobarea OUG 14 si respingerea OUG 13. Actele normative vor fi trimise spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13, precum si Legea de respingere a OUG 13.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14, asa cum anuntase de joi.

Presedintele Iohannis va promulga, vineri, Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si i-a spus premierului Grindeanu ca astfel sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei.

Iohannis a promulgat Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, vineri, legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14.

Iohannis va promulga, astazi, Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca astazi va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14.

Iohannis: Maine promulg legile referitoare la OUG 13 si OUG 14 si avem intrunite conditiile pentru normalizarea situatiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si i-a spus premierului Grindeanu ca astfel sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei.

Camera Deputatilor a respins OUG 13 si a adoptat OUG 14

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 292 de voturi pentru si o abtinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,282 seconds )