Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vibratia si potentialul zilei de 1 noiembrie 2020. Ce trebuie sa faci pentru a depasi incarcatura apasatoare si a avea succes saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Vibratia si potentialul zilei de 1 noiembrie 2020. Ce trebuie sa faci pentru a depasi incarcatura apasatoare si a avea succes saptamana viitoare

Vibratia si potentialul zilei de 1. 2020 este 7, al carui simbol este format din triungi si cruce sau triunghi si patrat. Auzim peste tot, iar in ultima vreme din ce in ce mai des, cuvantul vibratie. Dar oare ce anume inseamna?. continuă pe Adevărul

Vibratia si potentialul zilei de 31 octombrie 2020. Energie debordanta si sclipiri de geniu

Ziua de 31. 2020 este dominata de vibratia cifrei noua. Simbolul cifrei 9 este spirala. Ea poate duce in sus pana la infinit sau poate cobori pana in pamant. Depinde de cunostintele pe care fiecare dintre noi le-am acumulat de-a lungul vietii si de propria cunoastere de sine pentru a putea beneficia din plin de spirala care urca.

METEO noiembrie 2020. Lapovita si ninsorile vor pune stapanire pe Romania. De cand

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru luna noiembrie 2020 si au aflat cum va fi vremea in ultima luna de toamna. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, lapovita si ninsorile vor pune stapanire pe Romania. ANM a emis prognoza meteo pentru noiembrie 2020 Administratia Nationala de Meterologie a emis o noua prognoza meteo pentru ultima luna .

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 02-08 noiembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 02-08 noiembrie 2020. Potrivit acestora, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru.

De ce ii este frica lui Dodon de diaspora moldoveneasca din Uniunea Europeana la alegerile prezidentiale din 1-15 noiembrie 2020?

Duminica, 1 noiembrie 2020, in Republica Moldova se vor desfasura alegerile prezidentiale. Dintre cei 8 candidati inscrisi in cursa electorala, in turul doi al alegerilor, in 15 Noiembrie, vor intra Maia Sandu si Igor Dodon. Datorita diferentei reduse dintre cei doi candidati, fiecare vot este foarte important. Iar sutele de mii de moldoveni din strainatate pot decide cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova, scrie Marius Diaconescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in ultima luna de toamna

Luna noiembrie 2020 vine cu temperaturi in scadere, fata de ultimele saptamani ale lunii octombrie. Mercursul din termometre va cobori, dar valorile vor fi in continuare in limita specifica acestei perioade a .

Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani: anuntul facut azi

Vineri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a anuntat intr-un comunicat ca, sesiunile de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus au fost prelungite pana pe 20 noiembrie 2020. Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani Conform AFM, in cadrul Programului Rabla Plus, ca si noutate, a fost introdusa eligibilitatea .

Horoscop 30 octombrie 2020. Schimbari drastice pentru o zodie care s-a saturat de rutina

Astrele indica din nou viitorul celor 12 semne ale horoscopului. Ce schimbari drastice va avea parte una din zodii? Din fericire, vine intr-un moment oportun cand aceasta tocmai se saturase de rutina in care a intrat. Horoscop 30 octombrie 2020. Previziuni pentru zodii Berbec Ai parte de recunoastere a meritelor. Tu stiai ca ceea .

Pensii 2020. Venituri colosale pentru pensionarii reangajati la stat. Aici se duc banii tai

Pensii 2020. Venituri colosale pentru angajatii la stat. Legea, care este deja in vigoare, ajuta aceasta cateogorie de romani sa incaseze sume uriase atat din pensii, precum si din salarii. Si intr- situatie si in alta, cheluielile sunt din acelasi loc, respectiv bugetul statului. Cele mai cunoscute persoane care beneficiaza de pensii speciale. Cati bani .

Horoscopul pentru weekendul 31 octombrie-1 noiembrie 2020: Zodia care se va confrunta cu probleme de sanatate

Nativii Gemeni se confrunta cu probleme de sanatate. Trebuie sa mearga urgent la medic. Horoscop pentru weekendul, 31 octombrie -1noiembrie 2020, pentru fiecare zodie Zodia.

Preturile la telefonia fixa ar trebui sa scada de la 1 noiembrie 2020

Furnizorii de telefonie fixa sunt obligati ca, de la 1 noiembrie, sa-si reduca cu 30% tariful maxim perceput pentru terminarea apelurilor fixe in propriile retele, noul tarif maxim fiind plafonat la 0,098 eurocentiminut, a anuntat vineri autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Reducerea acestui tarif se aplica acordurilor de interconectare cu operatorii de telefonie fixa, urmand sa fie reflectata in pretul platit de utilizatorii finali in functie de politicile comerciale ale fiecarui operator, spune autoritatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )