Libnet.ro
UNICEF

23:00

VICE: Trei milioane de euro, risipiti de ANOFM pe o campanie de informare pentru someri

România Liberă România Liberă,
VICE: Trei milioane de euro, risipiti de ANOFM pe o campanie de informare pentru someri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) ar fi cheltuit trei milioane de euro pe o campanie de constientizare a imbatranirii active. Banii au provenit de la Uniunea Europeana, iar potrivit VICE, presedinta ANOFM, Cristiana Barbu a alocat salarii uriase unor angajati ale partenerilor de proiect pentru producerea unor spoturi video si a unui film de scurtmetraj. continuă pe România Liberă

Indicii, in crestere, pe un rulaj de 3,8 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 17,25 milioane de lei 3,8 milioane euro), mai mic decat vineri 28,8 milioane de lei).

Indicii, in crestere, pe un rulaj de 6,34 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 28,8 milioane de lei 6,34 milioane euro), mai mare decat joi 2,95 milioane euro).

Am avea nevoie de opt penitenciare pentru a rezolva problemele din decizia CEDO; Unul costa 140 de milioane euro

Directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Marius Vulpe, a declarat, marti, ca trebuie rezolvata problema a 8. 5000 de detinuti pentru a iesi din cadrul deciziei-pilot a CEDO, ceea ce inseamna un necesar de opt penitenciare moderne, in conditiile in care unul costa aproximativ 140 de milioane euro.

Saga eRomania pe bani multi continua: Sase consortii se lupta pe contractul de 2,5 milioane euro pentru o politica publica in domeniul e-guvernarii

Sase consortii de firme, printre care Deloitte, ErnstYoung si KPMG, au depus oferte in cadrul licitatiei pentru contractul de aproape 2,5 milioane euro care vizeaza printre altele, elaborarea unei propuneri 'eRomania' de politica publica in domeniul e-guvernarii, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Licitatia a fost suspendata temporar luna trecuta, apoi contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, care a respins insa o noua cerere de suspendare a procedurii.

INTERVIU Sorin Dumitrascu, fost director ANP: Guvernul Grindeanu nu a facut nimic pozitiv pentru imbunatatirea situatiei din inchisori, bugetul Penitenciarelor a fost redus cu 30 milioane euro / In Italia numarul infractiunilor a crescut de 3 ori imediat

Bugetul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) a fost redus cu aproximativ 30 de milioane de Euro in 2017 de guvernul Grindeanu, iar un memorandum semnat de guvern in 2016 prin care se alocau 740,23 de milioane de Euro pentru modernizarea penitenciarelor nu este aplicat, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro Sorin Dumitrascu, fost director al ANP, in prezent expert in penitenciare in programe europene. El vorbeste despre apropiata decizie-pilot a CEDO privind conditiile din penitenciare si despre experienta altor state: Italia, care a luat masuri de clementa pentru detinuti, a cunoscut o triplare a numarului infractiunilor imediat dupa aceasta decizie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )