Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vicepresedinte ALDE: in Bucuresti a avut loc prima manifestatie nazista din ultimii 70 de ani. Animalelor, mi-e scarba de voi!

Adevărul Adevărul,
Vicepresedinte ALDE: in Bucuresti a avut loc prima manifestatie nazista din ultimii 70 de ani. Animalelor, mi-e scarba de voi!

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu a avut o reactie dura, pe Facebook, la adresa protestului care a avut loc miercuri seara in Bucuresti fata de ordonanta gratierii si modificarea Codului Penal, numindu-i pe protestatari nazisti si chiar aluzionand la faptul ca acestia nu ar avea garantat dreptul constitutional la viata. continuă pe Adevărul

FOTO: Vicepresedintele ALDE, atitudine revoltatoare la adresa oamenilor care au participat la protestele impotriva Legii gratierii: Manifestatie nazista, niste cretini. Animalelor, mi-e scarba!

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu a calificat persoanele care au participat, miercuri seara, la protestele impotriva proiectului gratierii drept animale care ii provoaca scarba. intr-o serie de mesaje postate pe pagina sa de Facebook, el a descris protestul ca fiind o manifestatie nazista si a lansat numeroase injurii la adresa celor care l-au criticat pentru atitudinea sa.

Un nou CUTREMUR PUTERNIC a avut loc in Italia! Este al patrulea seism cu magnitudinea peste 5

Inca un cutremur puternic a avut loc astazi in Italia, al patrulea. Seismul a avut magnitudinea 5,2 si s-a produs la o adancime de 10 kilometri, la ora14:3315:33 ora.

PANICA in Romania: UN NOU CUTREMUR a avut loc luni dupa-amiaza

Un cutremur cu magnitudinea 3 a avut loc, luni dupa-amiaza, in Vrancea, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Cutremurul a fost de intensitate mica, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )